Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CałaOna

TEMPERATURA WIECZOREM-ciąża?

Polecane posty

Już wcześniej opisywałam moje objawy ale zastanawia mnie jedno temperature mam podwyzszona juz 2 tydzien do 37,3 ale tylko wieczorami i w nocy. Rano wynosi ona 36,5. Czy to może być jednak ciąża?

Gość a ja ci odpowiem
jeśli spóźnia Ci się okres poprostu zrób test ciążowy albo betę wtedy będziesz wiedzieć czy jesteś w ciąży czy nie. A nie na siłe doszukujesz się objawów.

To znaczy że nie jestes w ciąży. W czasie ciąży temperatura utrzymuję się na tym samym poziomie rano i wieczorem - powyżej 37 stopni. Nie waha się. Nie wiem jakie inne masz objawy, ale stwierdzenie ciązy tylko po temperaturze, to no cóż... A wieczorem temperatura ciała często jest podwyższona. Podaj spodziewany dzięn miesiączki.

Gość a ja ci odpowiem
skoro robiłaś testy i wyszły negatywne to czego od nas oczekujesz , że mimo negatywnych testów powiemy , że jesteś w ciąży.

Jak wiadomo testy moga klamac a wszystkie objawy wskazuja ze jednak cos sie dzieje w moim organizmie wiec czekam dalej. Objawy to: ból jajnikow juz od 2 tyg, bol sutków, delikatne żyłki na piersiach,zgaga, temp 37,4, ciagle zmeczenie, brak okresu (nie wiem kiedy powinien wystapic bo odstawilam tabletki w pol opakowania). A i doszlo teraz ciagle chodzenie siusiu (co 2 godziny).

Gość a ja ci odpowiem
tłumaczymy Ci, że temperatura powinna być mierzona rano a nie wieczorem. Objawy o których piszesz mogą wskazywać na ciąże ale również na zbliżający się okres. Kochana częste chodzenie siku nie zaczyna się tak szybko, wiem co mówie ja zaczęłam często chodzić do toalety dopiero od 8 tygodnia bo jest to związane z powiększającą się macicą uciskającą na pęcherz. A zagadka rozwiązana skoro mówisz że odstawiłaś w połowie tabletki to znaczy że Ci się przesunął okres i tyle.

Gość a ja ci odpowiem
a jak masz wątpliwości zrób sobie betę będziesz miała wtedy pewność.

Gość wkrecasz sobie
wkrecasz sobie ta ciaze i tyle!wieczorem zawsze temperatura wzrasta.masz rozregulowany cykl po przerwaniu tabletek

Gość wkrecasz sobie
typowy objaw staraczkowy...nie jest w ciazy,ale ma wszystkie jej objawy!

Mam prosbe jesli co niektore "madre" mają ochote mnie obrazac to prosze sie nie udzielac. Bardzo pragniemy dziecka stad moje przejecie jesli nie rozumiecie to na prawde szkoda waszego i mojego czasu.

Gość gość
Hej, jesli starasz sie o dziecko to temperatura tylko poranna jest wazna. Natomiast jesli temperatura ciala wieczorami wzrasta do 37.2 i to od tygodnia to jest to powod by sadzic ze jest sie w ciazy zwlaszcza ze sa jeszcze inne objawy. Mowie to z czystego doswiadczenia. Ja wieczorami codziennie przez okolo 2 tygodni czulam sie fatalnie i tylko wieczorami bo w ciągu dnia bylo wszystko ok. Temperatura wzrastala do 37, bylo mi zimno, mialam dreszcze i cholernie chcialo mi sie spac bylam przekonana ze jestem chora a na drugi dzien wstane z goraczka, ale tak wcale sie nie stalo. Poszlam do lekarza i bylam w 6 tygodniu. Powodzenia! :)