Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemwkropce

BŁAGAM! potrzebuje porady!!! może nawet psychologa...

Polecane posty

> Ona2222 "Bo jest psem ogrodnika." Nie osądzaj go tak łatwo. Zwiazek z tak niezdecydowaną kobietą potrafi wyprowadzać z nerwów teraz widze, ze on chce z nia byc a ona jest niezdecydowana

Gość jestemwkropce
nie chce ze mną być bo rozmawialiśmy już na ten temat... stwierdził że sie znieczulił na mnie....

No to do widzenia sie mowi. Skoro sie znieczulil to jest niestabilny uczuciowo i pogmatwany. To czego Ci dupe zawraca. Wyrzuc nałóg do rowu.

Gość jestemwkropce
mówi że robi to wszystko po to żeby uratowac mojego faceta przede mną... o ironia chce go chronić!

Hahaha, bezczelny toksyczny typ!! Nie masz czego zalowac. Sie wpierdala w nie swoje, sorry wkurzylam sie:)

Gość jestemwkropce
wiec nie wiem czy jak nie znajde sobie kolejnego faceta to znowu nia zacznie go chronic przede mną... mówiłam że ma sie zająć własnym życiem i sie odpierniczyc ale stwierdził on to robi z dobrego serca i nie przestanie....

Gość
Atmosfera i ciśnienie się podnosi, teraz ja wchrzanię swoje trzy grosze. No nie wiem, nie wiem, no nie wiem, nie wiem, no nie wiem, nie wiem, no nie wiem, nie wiem, no nie wiem, nie wiem.... itp, itp Czy słysząc przez X-miesięcy takie teksty od kobiety ukochanej facet może być jeszcze normalny czy też kłębkiem nerwów ->> pytam się tym razem Ciebie Ona2222, więc nie mów że on toksyczny tym, wpiepsza się - to prawda i kop mu w du*ę za to. kropka jest tak samo jak on niestabilna uczuciowo więc obydwoje najwyraźniej siebie warci - tym razem to ja się wkurzylem lekko

Gość jestemwkropce
nie powiedziałabym że jestem nie stabilna w uczuciach bo trzy lata będąc z ex wiedziałam co czuje i czego chce... zmieniło się wszystko gdy próbowałam wymóc na nim kolejne działania ( może ślub) . wtedy on stwierdził że on nie wie nie jest pewny i sie rozstaliśmy... a teraz nie wim oco mu do jasnej cholery chodzi!!!!!

Gość
Może Cię nadal kocha ale nienawidzi zarazem, za to że nie potrafisz wybierać, nie zostawiasz go (całkiem), i nie chcesz wrócić do niego (całkie) !!

Ale78 Ale oni byli przeciez w szczsliwym zwiazku i to on nie wiedzial co czuje.. A teraz twierdzi, ze broni przed nia facetow? Nie toxyna? A jak to nazwac?

Gość jestemwkropce
ja nie wybieram...!!!! ... i nie mam w czym wybierac....

Gość
Do jestemwkropce >>>> nie mam w czym wybierać, sama sobie więc odpowiedzialaś na pytanie co z nimi robić. Do Ona2222 Zgadzam się toxina teraz, toxina maxima. Tylko kropka jest temu stanowi rzeczy współwinna, częściowo swoim zachowaniem sama do tego mogła doprowadzić.

Gość jestemwkropce
macie racje wina jest moja...:(

Gość jestemwkropce
podejmuje decyzje że lepiej będzie jak będe sama... samotnośc jest czymś strasznym ale krzywdzenie innych również... wole sama pocierpieć:(

Gość jestemwkropce
dzieki wielkie za udział w dyskusji... pozdrawiam serdecznie i życze wszystkim szczęscia...pa

Gość
Hej, jestemwkropce Mówisz pod wpływem emocji, tak źle na pewno nie będzie :) chcesz znikać już?

Gość jestemwkropce
jest źle:(

Gość
No, trochę nagrabiłaś sobie sama ale nie dołuj się :)

Gość
Nie tak koszmarnie :) wstopce mojej masz na mnie namiar, gdybyś zamierzała się dołować zanadto

Gość jestemwkropce
dzięki bardzo za pomoc...:)