Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mydestinationnn

Koszt USG dopochwowego prywatnie???

Polecane posty

czy ktoś mi może powiedzieć ile takei coć kosztuje? Wczoraj dostałam na to skierowanie. Ide prywatnie ale nie oriwntuje się w cenach bo nigdy nie mialam czegos takiego. Podejrzewają u mnie torbiel albo cos gorszego. Mam dopiero 19 lat. A to wszystko przez to, ze brałam tabletki anty przez 2 lata ;/

Gość dvfgsdgdsgdsfg
zapewne 100zl tak mi sie wydaje

Gość sdfg
W moim mieście wizyta prywatna + USG wziernikowe kosztuje 80 zł

Gość emilaaaaaaaaaaaaa20
w otwocku 70 zł prywatnie u super babki:)

bzdura. tabletki antykoncepcyjne stosuje sie w leczeniu torbielowatości jajników, wiec raczej nie mogą jej powodowac. albo to nei torbiele, albo nie po antykonceptach.

Gość zcv
Ja tabletki anty biorę już 11 lat i (odpukac) żadnych torbieli nie mam...jestem zdrowa...

Gość gryczka
W Łodzi 100-120zł.

Gość google nie gryzie....
ja w zabrzu place 50zl za wizyte u ginekologa, niezaleznie od tego czy robi usg czy nie Tak wiec wszystko zlezy od lekarza

Już się dowiedziałam. U mnie kosztuje to 50 zł w prywatnej klinice. NIe wiem ale bylam na badaniach prywatnie i skierował mnie na USG własnie z podejrzeniem torbiela. Bralam 2 lata tabletki anty i później nie mialam okresu 3.5 miesiąca dostałam na wywołanie Luteine i zrobiło mi się coś w pochwie. Taki spory guz. Okres dostalam 30 marca i do tej pory go nie mam. Lekarz powiedział mi że to moze być przez tabletki antykoncepcyjne.

frufru ma rację, antykoncepcję stosuje się w celu pozbycia torbieli wg mnie było tak: odstawiłaś tabletki, @ przyszła- nowy cykl, pęcherzyk nie pękł i rósł, rósł Ja nie brałam hormonów, a co cykl miałam torbiele, ale po owu zawsze brałam luteinę. Nie przeszkodziło mi to w naturalnym zajściu w ciążę, więc spokojnie

tyle że torbiele wtedy powstają na jajnikach, a ona pisze że ma coś w pochwie. dlatego marne szanse żby to bylo po tabletach. guzy w pochwie to mi sie kojarzą z brodawczakiem, ale nie zamierzam tu nic przesądzac.