Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwona-basika

Wybielanie zebow-białe zęby

Polecane posty

Gość Iwona-basika

Co zrobic aby zeby byly ładne i biale? O Beyondzie kiepska opinia http://www.bangla.pl/beyond-wybielanie-metoda-beyond-p7165.htm Czy zel Biała perła może byc skuteczniejszy niz wybielanie w gabinecie? Tu dwie opinie, rózne http://www.bangla.pl/vitaprodukt-biala-perla-white-expert-wybielajacy-zel-stomatologiczny-p7163.htm A moze lepsze licówki?

Witam, miesiąc temu poddałam się zabiegowi wybielenia zębów lampą Beyond i jestem bardzo zadowolona i zaskoczona efektem jaki uzyskałam. Fakt faktem, że do 2h po zabiegu bolały mnie trochę zęby ale następnego dnia aż do dzisiaj jest wszystko ok:-) Mam biały uśmiech, a moj lekarz dodatkowo polecił mi pastę Tooth Mouse tzw "szkliwo w płynie", która jest rewelacyjna. Z tego co piszecie to nie każdej udaje się rozjaśnić zęby, też miałam początkowo takie obawy..więc poszłam do mojego dentysty na konsultację (bezpłatnie). Osobiście polecam stomatologię Żbikowscy www.zbikowscy.pl

Gość bolszoj
według mnie wybielanie zębów jest trochę nie takie super dla szkliwa zębów. Lepiej używać dobrej pasty i czyścić zęby po każdym posiłku. Najepiej pasta z aminofluorkiem. Ostatnio kupiliśmy adentu i jest całkiem niezła.

Gość paulappp
Tydzien temu wybieliłam żeby metodą Beyond w rzeszowie.... Nie wiem czy tylko mi jedynej się to przydarzyło.... ta przyjemnosc kosztowała mnie 490 zł,ale powiem szczerze ze wiecej tego nie zrobie.... zabieg trwał godzine...miałam poparzone dziąsła(pani chyba niedokłądnie nałożyłą preparat na ich ochrone)i poparzoną dolną warge...ale to strasznie.Warga mi spuchła,a dziąsła do dziś jeszcze miejscami krwawia. dzien po zabiegu nie mogłam jeśc i ledwo mówiłam,nie było mowy o myciu zębów...po konsultacji ze stomatologiem smarowałam warge sacholem. Niestety wybielone zęby wróciły do dawnego koloru i sama nie wiem dlaczego... moze dlatego ze przez krwiawiące dziąsła,spuchniętą warge nie mogłąm ich myć??? Powinnam od razu wrócić do tego gabinetu i starać się o zwrot pieniędzy,albo przejść się do izby lekarskiej!!Niestety musiałam wyjechać z polski i tylko wyrzuciłam pieniadze w błotu.....