Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pedro007

Co mam zrobić. ???

Polecane posty

Gość pedro007

Witam, Mam wielki problem z moją dziewczyną, jesteśmy już razem 7 lat, teraz nadszedł kolejny kryzys. Ja należę do osób która bardzo się angażują w związek i teraz bardzo bardzo boli. Ostatnio pokłuciliśmy się parę razy, starała mi wmówić że ją sprawdzam, itp. Co jest złego w smsku. Co tam porabiasz. Potem jak poszła z koleżanką na piwko że niby dzwonie i ją sprawdzam, jak zadzwoniłem w jakiejś innej sprawie. Cały czas miała do mnie pretensje. Ostatnio znów umówiła się z koleżanką potem była umówiona ze mna i znajomymi, jeden ze znajomych postanowił się do niej przejść, nie było daleko, ja wcześniej do niej dzwoniłem nie obierała, po jakimś czasie odzwoniła. Okazało sie na miejscu ze oprócz koleżnki była tam inna liczba osób ktora przypadkowo poznały, jakies chłopaki. Ja poczułem sie dotknięty tym że mnie okłamała odchodząc z tel na bok bym nic nie słyszał. to mnie zabolało. A ona odwróciła kota ogonem że to ja łaże i ją sprawdzam. Dodaje że ja tam nie poszedłem tylko kolega. Teraz się na mnie gniewa i jest zła. Ja ją kocham i nie wiem co robić pomocy !!!

Gość popopolik
moze ją troche poolewasz tak zeby ona zaczeła sie martwic. hmm... chyba po 7 latach to juz tak jest ze jest kryzys. a moze czas na kolejny etap w waszym zwiazku?

Gość dominikzet
dzieci ile wy macie lat ?

Gość zapamiętaj do usranej śmierci
że kłótnia pisze się przez ó, albo spadaj na ryj nieuku

Gość jesteście ze sobą
juz 7 lat, to kawał czasu. Myslę, że powiało nudą w Waszym związku? takie moje odczucie, skoro szuka mowych znajomoci rodzaju męskiego.

Gość jesteście ze sobą
a co robić? zaskocz ją czymś, np. nie dzwoń, nie sms-uj do niej przez kilka dni;) zatęskni, to sama zadzwoni do Ciebie:D

Gość przecież na
odległośc widać z tego co piszesz że chciałeś ją sprawdzać.

Gość Nostalgia4321
Ile masz lat?