Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-Faye-

Czy nosicie latem długie sukienki? Podobają Wam się?

Polecane posty

Gość navvigatorr
ładna, letnia, zwiewna, kobieca. szkoadz e ja takich niesic nie moge. jestem niska, mam duzy biust i pulchna. ta ładnie bedzie wygladac na wysokiej szczupłej lasce

Jestem szczupła ale mam 165 cm wzrostu więc nie jestem wysoka;/. Nie za bardzo? :(

mnie też one baardzo się podobają, ale z moim marnym 152cm raczej nie moge ich nosic:O

Dzięki, chyba tak zrobię :) Chłopakowi się podobała, jeszcze wybiorę się z mamą :D Dlugość miała fajną / Dużo falbanek ale nie szurają się po ziemi

Gość tfu
ja mam kilka długich sukienek i spódniczek:) wyglądają super do wysokich butów, ale do tych na niskim obcasie tez je nosze. papa

Gość mam 163 cm
i chodzę tylko w długich sukienkach albo w spodniach a jak spódnica krótsza to letnie kozaki , powód prosty : gruba kostka ( ohydny kształt łydki , nic się z tym nie zrobi ) jak się ma takie nogi to nawet 150 cm i musisz nosić długie kiecki, zresztą jak założę koturny to jest 170 i wszystko gra

Gość fasfaqfaqqqqqqqqqqqq
faye ja chodze w długich sukienkach a mam 165 z tym ze ja mam grube łydki i w długich chodzic musze

Gość guioola
Okropna, wygląda jak koszula nocna z tandetnego materiału, totalne bezguście

Gość naprawdę podoba się Wam
ta moda ciążowa dla wszystkich bez wyjątku? kobiety nie mają talii w tych ciuchach

Gość dfsfsdfsd
jem wymiociny swojej babci

Mój luby takie uwielbia, bo pobudzają wyobraźnie i fajnie jest się do dziewczyny dobierać jak ma taka suknię czy długą spódnice na sobie.

Gość sugga
nie nie lubie dlugoch spodnic ani szerokich spodi.sa niepraktyczne i mało sexy.dlugie spodnice sa modne w sezonie wiosna /lato 2011