Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drfdf45454

CZY KOMUŚ PODOBAJĄ SIE TAKIE CHUDE KOBIETY ??MEGAN FOX CHYBA MA ANOREKSJE..FUJ

Polecane posty

Gość wtryskarka
http://patrz.pl/zdjecia/anorektyczka tu masz anorektyczke zazdrośnico! a Megan jest piękna i ma piękne ciało i przestań gadać głupoty bo mieć wielki tyłek zżarty cellulitem to też żaden sukces... :O

Gość Truskawkowaaa
ja tak samo jestem szczupła i to się podoba,ale ja wolałabym przytyć pare kilo

Gość prosiaczek62
ty jestes popierdolony sam masz duza dupe jak stodola i zazdroscisz ze dziewczyna miala by mniejsza od ciebie hhahahaahaha

Gość Truskawkowaaa
masakra te anorektyczki to w ogóle sama skóra i kości,jak one żyjąi jak się poruszaja w ogóle

Gość figure ma super ale
rzeczywiście tyłek troszkę płaski, a jaki ma super brzuch

Gość a ja mam rozm 32
i jestem ciut szczuplejsza:) nie musze jej zazdrościć. Ale ogólnie jestem zwolenniczką szczupłych kobiet, lubię, jak kobiety zwracają uwagę na to ile ważą, a nie obżerają sie wszystkim co popadnie. Za to facetów nie lubie szczypiorów. Facet musi być FACETEM;)

Gość a ja mam rozm 32
i wypraszam sobie obrazanie szczupłych kobiet;) przecież szczupła sylwetka=dbanie o siebie nie rozumiem jak można kogoś za to krytykować? a płaski tyłek..hmm no cóż, niektóre kobiety mają zbyt okrągły, niektóre mają malutki i płaski:P

Gość Truskawkowaaa
zgadzam sie facet nie powinien być szczypior :)ale też nie misiek taki,ale powinien wyglądać :)

Gość dlatego...........
Do mnie mówią chudzielcu.Mąż mówi,że musi mnie szukać w łóżku i jest mi z tym źle.Chciałabym trochę przytyć. Nie mówcie ogólnikowo.Każdemu podoba się co innego. Mam 164 cm.54 kg.

Gość Truskawkowaaa
i też nie rozumiem ludzi,którzy krytykują czyjąś sylwetkę,zwłaszcza szczupłą,może to z zazdrości...?do mnie tez nieraz mowią jakieś sąsiatki:o jaka ty chudziutka jesteś,ja co prawda chcialabym pare kilo przytyć ale tak czuję się świetnie,szczupła sylwetka to zdrowie

Gość heheheehheeeeeeee
:)

ona nie ma anoreksji... tak powinna wygladać normalna osoba bez nadwagi! Widać, że ma mięśnie na brzuchu bo o siebie dba... A Ty pewnie jesteś tłusciochem z celulitem na tyłku:) Megan ma zajebistą figure

do ,, dlatego...'' ja też mam 165 cm i waże jeszcze mniej od Ciebie bo 50kg i wcale taka chuda nie jestem... bez przesady:) no chyba , że jestesmy inaczej zbudowane bo ja mam tłuszczyu troche i szczypiorkiem bym sie nie nazwała

Gość figura zajebista
żadnych oznak anoreksji, piękne zadbane wyrzeźbione ciało, ale jej twarz mi nie odpowiada, wole subtelniejsze laski ;)

Gość że niby ja?
nie jest za chuda. ale za to jest za głupia :D

Gość nie mam nic do megan
Ale dla mnie Megan Fox nawet nie leżała koło ideału kobiecej sylwetki... :) mój typ to Halle Berry: cyc, dupa i wcięcie :) I nie mówię to z zazdrości, bo jestem szczupła. Dla porównania: http://www.plotek.pl/plotek/51,78648,6966519.html?i=2 Non comments :) Halle rządzi!!!

Gość zawsze CocaCola
skoro ona wg Ciebie ma anoreksję, to muis być niezłym wieprzem :D

drfdf45454 - przy Tobie to pewnie lekka nadwaga wygląda jak anoreksja :D Staraj się dalej :P

Gość rolnik w miesciee
lubie laseczki o takiej budowie ciała, chętnie bym ją schrupał...

Gość marilynn
Megan Fox jest piękna. Nie jest zbyt chuda. Jest absolutnie doskonała. To oczernianie jej to jakis rodzaj samousprawiedliwiania się z niedoskonałości? Ludzie powinni zrozumieć: nikt nie otrzymał od natury po równo, dlatego zachwycamy się Megan. Gdybyś była taka jak ona, i wszystkie inne byłyby co było by przedmiotem naszych rozmów , kształt kamieni?

Gość Dla mnie Megan.............
nie jest ladna,figure ma przecietna a urode taniej dziffki. Nie rozumiem jej fenomenu. Ale podobniez o gustach sie nie dyskutuje :)

Gość jak dla mnie to ten
ktos fakty pomylil.osoba chora na anoreksje nie ma takiego tyłka i ud i nie ma tez cycków .a tu widac przyklad wysportowanej super kobitki.chciałabym jej tyłek.ja niestety mam płaski flek i juz z rozstepami.za to brzuch jak kurwa balon.

Gość winoooo
figura jak marzenie, idealna!

Gość ilailala
Czepiacie sie jak zwykle. Jak nie za chuda to znowu za gruba. Ja tez jestem chuda, ale za to ma duze naturalne piersi (32 DD, nie wiem jaki to rozmiar w Polsce) i moj maz nie narzeka na to, ze jestem za chuda, bardzo mu sie podoba moja figura. Jakos inni faceci tez sie na mnie gapia gdy gdzies wychodze, wiec nie wszyscy lubia puszyste. Wiecej tolerancji zycze.