Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niedoszła_siostra

moc przekleństwa

Polecane posty

Czy słowa rzucone w moja stronę "odejdź przeklęta" czy " niech cie wezmą diabli" mogły zadziałać jak klątwa.. Muszę przyznać, że nie układa mi sie w życiu, brak pracy, chociaż mi zależy by pracować. Niedawno zostałam przyjęta i odrzuciłam tę pracę, czemu, nie uwierzycie..gdy mówiłam parę zdań o sobie pracodawcy, trochę skłamałam, a czasem mi sie to zdarza..skłamać, np, by ukryć jakąś wadę, a nie chcę kłamać, samo mi to wychodzi z ust, potem tego bardzo żałuję, aż mi wstyd przed spowiednikiem..I nie zjawiłam sie w pracy w pierwszy dzień, bo nie umiałabym jej spojrzeć w oczy, oprócz tego miałam problemy ze schylaniem-bóle kręgoslupa, może z przedźwigania, albo następny powód-klatwa by mi wybić z głowy pracę.. Do tego dochodza mi czasami bóle stawów, wysyłałam sms-y do wróżek, czytam niekiedy horoskop, zaglądam do sennika. Co o tym myślicie, powinnam wybrać sie do ks. egzorcysty?!

Gość dsdfasdada
"Muszę przyznać, że nie układa mi sie w życiu, brak pracy, chociaż mi zależy by pracować. Niedawno zostałam przyjęta i odrzuciłam tę pracę, (...) I nie zjawiłam sie w pracy w pierwszy dzień" Ty nie nawiedzona tylko głupia i leniwa jestes