Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o porade

czy moge byc dopisana jako wspolwlasciciel nowego auta jesli nie mam dochodow?

Polecane posty

Gość prosze o porade

czy urzad skarbowy sie nie czepnie? w jaki sposob sie moze dowiedziec o tym a czy moza sama musze zglosic ze bede dopisana jako wspolwlasciciel? kupujemy z chlopakiem nowe auto, on bedzie jako glowny wlasciciel ja bede dopisana. ale nie pracuje i nie mam dochodow. jak to wyglada?

Gość nunino
mozesz

Gość prosze o porade
dziekuje za odpowiedzi! macie takie przypadki w rodzinie albo znacie takie? bo mi duzo osob mowi ze jesli nie pracuje to urzad sprawdzi skad mialam kase na zakup auta, pewnie, ze dokladam cos do niego, ale raczej mala sume i to zarobiona na czarno niestety. pewnie ze bym wolala pracowac normalnie ale nia da rady teraz. czyli nikt nie pyta o dochody? ale chlopak na ktorego bedzie auto musi cos w rzedzie przedstawic w sensie wyspowiadac sie ze kupil nowe auto i przedlozyc skad mial kase? czy dopiero jak go zapytaja?

Gość chyba możesz
ale moze zadzwoń gdzieś

Gość prosze o porade
dzieki:) widze, ze sie na tym znasz.

Gość buahahaha wyspowiadac sie
zapłaci podatek i luz no chyba ze kupuje jakiegos maybacha za milion to moga zaczac wnikac

Gość nunino
urzad ma to gdzies skad masz kase jesli zapalcicie podatek:p przypadek w rodzinie?> moj ojciec wpisal mnie kiedy bylam uczennica liceum jako wspolwlasciela jednego z samochodow po to zeby znizki lecialy mi z ubezpieczenia

Gość prosze o porade
wie moze ktos czy do bycia wpisanym jako wspolwlasciciel trzeba miec nip? dwa lata temu pracowalam 3 mce i dostalam nip, czy trzeba go podawac? najgorsze ze nie mozge teraz go znalezc!