Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie powiedzcie ........

powiedzcie czy ON jest w miarę ładny i przystojny

Polecane posty

Gość kikkor
zaprezentuj swoje zdjęcie ślicznotko. na pewno wyglądasz jak adriana lima i megan fox razem wzięte :p a on wygląda jak zwykły, przeciętny koleś. nic nadzwyczajnego. nie widzę nic obleśnego ani aseksualnego w nim.

Gość kikkor proszę Cię!!
Ale przeciętny i zwykły to znaczy nieprzystojny :) A tylko przystojni faceci kręcą, przeciętni są właśnie aseksualni, więc błagam nie mieszaj swoich wypowiedzi bo to wyjątkowo denerwujące!!

Gość powiedzcie powiedzcie ........
ja się pytam o pierwszego gościa więc nie psujcie mi tematu

Gość ale ma szyje...kark roku

Gość kikkor
banalny, nieskomplikowany, normalny, oklepany, pospolity, prosty, przeciętny, stereotypowy, szablonowy, sztampowy, trywialny, tuzinkowy, typowy, zwyczajny i zwykły znaczy taki jak 90% innych facetów. zgodnie z twoją teorią cud, że się jeszcze nie wyginęliśmy! bo jeśli niewyglądający jak modele faceci są aseksualni to masz niezłe wymagania. :classic_cool:

Gość wiesz kikkor
Może masz i rację, ale osobiście NIGDY ja (jak i masa innych dziewczyn) nie poszłabym do łóżka z takim gościem, jak ten na zdjęciu w tej czarnej kurtce. Bóg stworzył sporo WYSOKICH w miarę przystojnych facetów (i to wcale nawet nie modeli), dlatego myślę że laski mają w czym wybierać. Taki jak ten w czarnej to ostateczność, ale jestem pewna że KAŻDA laska jest w stanie znaleźć sobie kogoś bardziej odpowiedniego wzrostem i wyglądem do siebie :) Wszystko na temat :D

Gość chamstwo i tyle
W ogóle nie wiem, o co chodzi z tym kolesiem z skórzanej kurtce, normalny, spoko gość. Tamten drugi chujowe zdjęcie i debilny fryz, więc trudno oceniać. Natomiast bardzo żałuję, że nie można ścigać prokuratorem takich suk, które mają coś do kogoś osobiście i wklejają cudze foty na forum żeby się naśmiewać :O Ale zawsze może je ścignąć coś innego - jakiś rak twarzy na przykład albo oszpecający wypadek samochodow albo poparzenia całego ciała :) Proponuję wtedy wrócić i wkleić fotki, na pewno będziecie rozchwytywane :D