Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina_1980

Jak zniewolic faceta Skorpiona?

Polecane posty

Gość Karolina_1980

macie jakies doswiadczenia z tymi przystojnymi typami?

Gość kivoj
A masz tyle siły?:D

Gość ciułała
Tez ostatnio takiego poznałam,powiem że dziwny jakis..nie moge go rozgryźć,dziwnie tajemniczy jakiś:P

Gość Karolina_82
Nie da sie...jak mu sie nie podobasz to nic z tego nie bedzie...Sam musi Cie omotac

Gość Karolina_1980
a po czym poznam ze mu sie podobam? Cos mi sie wydaje ze jestem w jego typie.. lubi ze mna gadac (ale moze lubi tez z innymi) Jak to moge sprawdzic zeby nie nadinterpretowac?

Gość ciułała
No dobra to inaczej...On twierdzi że strasznie go pociągam,tylko że od kilku dni ucichło z pisaniem esów:P...dziwne jakieś

Gość endjendjekl
Jak facet ma imie na O, to daj sobie z nim spokój

Gość Karolina_82
Nie wiem...ja sie juz nie spotykam ze skorpionem..okazalo sie ze chodzilo mu glownie o seks..nic wiecej..ponadto chcial mnie kontrolowac i czytac smsy.

Gość Karolina_1980
a ja bym chciala koniecznie zeby mnie gdzies zaprosil, zeby spedzac z nim czas.. Jak mam sie zachowywac? Sa tu jcys faceci-skoripony?

Gość ciekawe dlaczego tak
moj obecny facet to skropion, zanim cokolwiek poszlo dalej spotykal sie ze mna 3 miesiace niezoobowiazujaco, jak sam przyznal najbardziej go pociagala moje niedostepnosc...zaprosil mnie na slub - nie przyjelam zaprosin "bo mam juz plany" ,pozniej na sylwestra , powidzialam " sorry juz sie umowilam, moze innym razem" 3 tyg po sylwestrze wyjechalam na 3 tyg za granie, pozniej na wielkanoc zniknelam na tydzien do krakowa, biedny latal za mna...a teraz kochamy sie mocno i jestemy razem 4 lata :)

Gość Karolina_82
Ten ktorego znalam na drugi dzien chcial sie calowac i wzial moja komorke zeby sprawdzic co ktos mi przyslal...to nie dla mnie

Gość ciekawe dlaczego tak
a to dranstwo, ten moj calowac sie nie chcial, va przynajmniej tak udawal a do tej pory nie siegnal jeszcvze po moja komorke, w ogole nie jest typem kontrolujacym ,az czasami ciezko uwierzyc ze to skorpion

nie zniewolisz skorpiona na siłę :D on musi tego chcieć, mój skorpion jest świetny ale lubi być niezależny i to trzeba zaakceptować :)

Gość Karolina_1980
a co zrobic ze mial na ciebie ochote? co ich kreci?

Gość elizabeth--
Jeśli zakochasz się w skomplikowanym mężczyźnie-Skorpionie, przygotuj się do zaakceptowania go takim, jakim jest... bo nigdy nie uda ci się go zmienić.

Gość Karolina_1980
ale ja nie chce go zmienic--lubie takie skrajne przypadki. Co mam robic zeby go zaintrygowac?. Patrzyc w oczy, sexownie sie ubierac i malo mowic (tajemniczosc) czy raczej usmiechac sie i zagadywac. Jakia strategia jest wskazana?

Gość elizabeth--
A tego to niewiem..ale sama chętnie dowiedziałabym się:) paru istotnych rzeczy,jak postępować żeby go w sobie rozkochać:)Też ostatnio poznałam skorpiona,jest dziwnie tajemniczy,małomówny i cholernie przystojny:P

Gość elizabeth--
Jedno jest pewne...nic na siłe:) Jak nie iskrzy to chocby niewiem co,ale facet sie nie zaangażuje..

nie ma reguły, każdemu facetowi podoba się inny typ kobiety więc ciężko generalizować :D wydaje mi się natomiast, że to skorpionik wybiera sobie zdobycz, więc pozostaje Ci biernie czekać na jego ruch :D i nie narzucac się przede wszystkim