Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm .

Dlaczego on tak robi??

Polecane posty

Gość hmm .

Hej. Czy moglibyscie wytlumaczyc mi zachowanie pewnego chlopaka. :) otóż on mi sie podoba i on o tym wie od moich koleżanek, tyle, ze ja sie nie przyznaje ^^. :P heh, pytany kiedys przez moja koleżankę powiedzial, ze ja sie tez mu podobam (ale tego w 100% pewna byc nie moge :)) i dręczy mnie jedno, kiedy przechodzimy obok siebie na korytarzu w szkole i (o dziwo) jak uda nam sie nawiązać kontakt wzrokowy (zwykle to odwracam glowe w druga strone jak obok przechodzi, nie wiedziec czemu :D heh.) to wtedy on tak patrzy na mnie kamiennym wzrokiem. I nawet sie nie uśmiechnie! No to jest irytujace. Ni to czesc, ni nic. Tylko sie gapi tak jakbym mu pol rodziny gazeta wybiła. :D no i tu sie nasuwa moje pytanie. ;> jak myslicie, dlaczego on sie tak patrzy ?? No nie rozumiem normalnie kolesia... xD

Gość hmm .
up.

Gość hmm .
up, up.

Gość czekoladka'truskawkowa
NOo bo się boi ;D Wstydzi się, że ty nie odpowiesz;P

Gość dawaj gnata
jak odwracasz głowę w momencie kiedy na Ciebie patrzy to co się dziwisz że Cię zlewa....

a Ty to może przestaniesz bawić się w podchody ? Bo pachnie mi to gimnazjum. Skoro za Ciebie sprawy załatwiają koleżanki, to się nie dziwie, że się dziwnie patrzy.