Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyle wiem ile zjem

jestem szczesliwa z niskim facetem

Polecane posty

Gość tyle wiem ile zjem

i malo umiesnionym.kocham go.

Gość kikkor
uciekaj bo zaraz cię ukamienują!

Gość no i ile ma wzrostu
rozumiem że powyżej 170 cm? Jeśli tak to spoko!! :)

Gość to prowokacja.
nikt z takim nie może być szczęśliwy, nawet najbrzydsza :o

Gość Geniuszka29
My tym bardziej, bo nas już nie będzie zaczepiał ... :O Oby ...

Gość a ile on ma??

Gość odpowiem.......
to prowokacja....weź najpierw pomyśl a później się wypowiadaj do autorki ...życzę Ci dużo szczęścia :D

Gość tyle wiem ile zjem
wlasnie dlatego to pisze,nie wiem skad te brednie ze nie mozna byc szczesliwym z niskim facetem,jest taki sam jak wysoki moze miec takie same wady i zalety tyle ze ma mniej wzrostu na co wplywu juz nie ma.

Gość tyle wiem ile zjem
on ma 165cm wzrostu.jest najukochanszym czlowiekiem na swiecie.kazdemu zyczylabym faceta z takim charakterem i cala gama zalet jakie posiada.wzrost nie ma tu nic do rzeczy. a ci co pisza obrazliwe komentarze pewnie maja sami mnostwo kompleksow ze lecza je na forum.

Gość tyle wiem ile zjem
przez malo umiesniony nie mam na mysli obły tylko umiesniony od pracy fizycznej a nie od silowni.

Gość a powiedz to ważne
tyle wiem ile zjem ale chyba nie jesteś od niego wyższa ?? Sama ile masz wzrostu? Jaki masz rozmiar buta a jaki on ma?? Mam tylko nadzieję że udzielisz dobrej odpowiedzi, bo inaczej nie ręczę za siebie... 😠

Gość tyle wiem ile zjem
heh no zdrowo, moglby to dopracowac ale w sumie po co.wyglada dobrze jak dla mnie:) wreszcie jestem szczesliwa:)

Gość tyle wiem ile zjem
ja jestem jeszcze nizsza mam 160 rozmiar buta czemu pytasz? ja 36 on 40-41

Gość a powiedz to ważne
To spoko tyle wiem ile zjem :) Jakbyś była od niego wyższa i miała większe stopy to byś była pustą wredną cipą!! Dla mnie jak wysoka laska z dużymi stopami uprawia sex z kolesiem ok 169 cm wzrostu ze stopami mniejszymi od niej to jest wredna i głupia!! Taki facet z pewnością odczuwa ból gdy taka laska go posuwa, to musi być dla niego traumatyczne i straszne!! Uważam że kurduple jak już mają mieć dziewczyny, to tylko niższe od siebie!! No chyba że są parą nieskonsumowaną i w ogóle sexu nie uprawiają - wtedy wzrost nie ma żadnego znaczenia :P

Gość tyle wiem ile zjem
hahahah

Gość tyle wiem ile zjem
Macieju dzien dobry i rowniez milego dnia zycze:)

Gość jestes zoofilką
?

Gość njhi;
sorry, ale facet jest wyzszy od ciebie ,a sama jestes mega niska, wiec co w tym dziwnego?

Gość jestes zoofilką
700 kg ?

Gość tyle wiem ile zjem
a to ze jest sporo kobiet mojego a nawet nizszego wzrostu a ludzie ktorzy mowia ze taki facet nikomu sie nie spodoba podlamuje jego samoocene i potem oni sie boja i wstydza zagadac. tak samo jak ja bym rzekla ze facet 2 metry wzrostu to szczudlak i to wstyd chodzic jak krzeslo skladane a przeciez sa tez wysokie kobiety ktorym taki facet podpasuje. nikt nie jest gorszy bez wzgledu na wzrost czy wage czy co tam jeszcze chcecie.gorszy moze byc tylko czlowiek ktory zle postepuje.

Gość jest inaczej
nie zgodze sie . NA wzrost nie ma sie wpływu , a waga to zaniedbanie , bo wage mozesz w kazdej chwili zmniejszyc . Wzrostu nie da sie zmniejszyc albo zwiekszyc . TAk samo jak nie zmienisz swojej twarzy .

Gość tyle wiem ile zjem
waga to nie zawsze zaniedbanie czasem jest to skutek choroby, a tego nie mozesz wiedziec jak widzisz kogos pierwszy raz i myslisz ale ona/on gruba/gruby.nie ferujcie wyrokow tak szybko.nie oceniajcie po wygladzie i nie mowicie ze taka osoba nie ma szans na szczesliwy zwiazek, na dobra prace i co tam jeszcze przyjdzie do glowy.