Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnainessssss20

odrobaczanie i oczyszczanie organizmu !!!!!!!!

Polecane posty

Gość czarnainessssss20

czy ktos ma sprawdzone sposoby ..?? co jeść co nie jeść gdy się podejrzewa jakiegoś robaka ?? jakie środki stosować ?? jakieś zioła , cos z tych metod ..?? tak sobie pomyślałam ,ze jak juz taki robaczek jest w srodku to jakby go głodówka wziąść ...??-głupie ..no ale kazdy sposób jest dobry tylko czy skuteczny ...

Gość upssss
powaliło cię na robaki kup w aptece a co ty w piaskownicy się bawisz,że masz robaki czy lubisz anal

moze nie glodowka a lewatywami. poczytaj ksiazke Tombaka tam pisze o oczyszczaniu organizmu. Lewatywy w pierwszym tygodniu robisz codziennie w drugim co drugi dzien w trzecim co trzeci itd. jednak radze poczytac o wszystkich zza i przeciw pamietaj by pic duzo wody zawsze w taki sposob tez oczyszczasz organizm

Gość upssss
tak lewatywy, zwłaszcza codziennie a potem temat mam hemoroidy

Gość upssss
no, juz sie oczyściłam wypiłam senes na pusty żołądek i cały czas siedze w łazience jak przezyć te lewatywy?

Gość daria9191z
Przed przejściem na dietę i dłuższe odchudzanie prowadziłam profesjonalnie odrobaczanie preparatem ecoDetox. Nigdy lepiej się nie czułam. Żadnego bólu brzucha od ponad pół roku. Nie mam nawet biegunek, co się często zdarzało. Dużo chromu z tego produktu, CLA, gorzkiej pomarańczy. Ogólnie gorzka pomarańcza nie tylko oczyszcza, ale też wspiera odchudzanie. Dostajesz naturalnego kopa. Lepsza sprawa moim zdaniem od kofeiny, bo w gorzkiej pomarańczy występuje synefryna (coś zbliżonego do efedryny). Ja brałam ecoDetox w sumie profilaktycznie, ale na 100% miałam robaki i nie chodzi tylko o jakieś tasiemce, ale po prostu o bakterie, wirusy, inne pasożyty, które zawsze znajdują się w organizmie. Bez oczyszczenia nie można rozpocząć poważnego odchudzania, bo pasożyty przejmują naprawdę sporo składników odżywczych. Dla potwierdzenia tego możesz się praktycznie z każdym dietetykiem i trenerem personalnym skonsultować.

Gość gość
Nasz syn bawił się w piaskownicy i przyniósł pasożyty ze sobą. Musieliśmy się wszyscy leczyć w rodzinie :) Było trochę zabawy, ale pomógł nam suplement EcoDetoxx. Bardzo wydajny, więc wystarczył nawet na powtórzenie terapii. Na wszelki wypadek powtórzyliśmy odrobaczanie w okresie rozkwitu larw. Ten suplement sprzedaje bezpośrednio producent, dlatego się zainteresowałam. Jakoś większe zaufanie. Tak mi się wydaje.