Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katerina5

Ból ucha, obrzęk, mdłości

Polecane posty

Gość katerina5

Opisze wszystko, bo mam krtytyczna sytuacje, studiuje, ksiazeczke zdrowia mam na ojca, ktory jest w innym miescie, nie wiem czy ktos przyjmie mnie z samym numerem ubezpieczenia tylko, wiec naprawde prosze o rade. Kilka miesiecy temu zatkalo mi sie ucho i poszlam na plukanie do laryngologa - przeplukano mi oba, bo jak sie okazalo oba tego wymagaly. Pani dotkor pozniej jeszcze resztki usuwala patyczkiem - i to bolalo, a zauwazyla ze nie powinno i ze mam uwazac. No i od tego czasu sie zaczelo - woskowina zaczela sie produkowac w oszalamiajacym tempie. Doszlo do tego ze moglam zdrawpywac jej zaschniete warstwy 3 razy dziennie. Planowalam po sesji, czyli za jakis miesiac isc do laryngologa. A teraz stalo sie to - od rana ucho jakby wewnatrz, w tym kanale mi spuchlo, i cala malzowina na zawnatrz i wewnatrz boli. Boli nawet dookoła ucha. Ale to nie jest bol jak przy zapaleniu ucha klasycznym - wiem, bo mialam. W dodatku od paru dni przez caly dzien mnie delikatnie mdli - poczatkowo myslalam, ze to niezwiazane z uchem, ale teraz juz sama nie wiem. Bardzo was prosze, poradzcie mi cos po co moge isc do apteki. Czy jest sens kupowac np olejek kamforowy, skoro wiem ze zapalenie boli inaszej? Poleccie cos, blagam!

Gość katerina5
bardzo was prosze o pomoc :(

Gość aha i ach
Jestes niepoważna. Prosisz o pomoc na forum, a moim zdaniem powinnas jak najszybciej isc do lekarza, moze do innego niz ta poprzednia, bo wydaje mi sie, ze ci cos naruszyla w uchu i możesz mieć prawdziwe kłopoty teraz.

Gość katerina5
moze i jestem ale wizyta u lekarza wiaze sie z zawaleniem egzaminow i kilkugodzinna podroza w dwie strony. nadal licze na jakas pomoc.