Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleeee muszeeeeeeeeee...

jak zdobyc haslo na poczte wp...

Polecane posty

potrzebuje hasla na poczte mojego faceta .... wiem ze zalozyl sobie nowa i amm pewne obawy... dodam ze juz kiedys mial innego maila i dodawal ogloszenia na portalach randkowych...

up

pomozcieee

Gość drtdetrers
Jak masz dostep do jego komputera to nmozna stosunkowo latwo;)

alternatywnego maila nie podal , podpowiedzi napewno nie zgadne , no i inny numer tel nie ejgo, i date urodzin znajac jego tez inna podal

no mam dostep razem meiszkamy i wlasnie z niego pisze:) to moze mnie oswiecisz?

ja bym chciala teraz te haslo a nie czekac az sie kiedys zaloguje...

a masz dostep do jego kompa? a najprosciej to sama załóż sobie lewego maila i napisz do niego podajac sie za slodka dziunie :P

tak na teraz to mozesz pokąbinowac z data urodzenia, imieniem psa, numerem tel.. itp innej opcji nie ma :D najskuteczniej to ten keylogger wlasnie

Gość ja nie mam nic przeciwko
Jak nie ufasz mu a on się na portalach randkowych rejestruje to moze lepiej go zostawic niz do konca zycia nie ufac...?

najlepsza jest podpowiedz - najwieksze amrzenie a on pewnie wpisywal byle jak zebym sie nie domyslila i sam napewno nie pamieta.... kurczenooo bym musiala zainstalowac i do weekendu czekac jo?? bo jak narazie to jak wraca z pracy to ja jestem to sie nie loguje tylko oczywiste ze jak mnie nie ma...::/

tamto bylo dawnoo temu jakies 3 lata ale teraz zauwazylam w histori ze sie logowal na jakas poczte gdzie bylo ok 50 wiadommosci a na tych o ktorych wiem to ma ich setki wiec njakiegos jeszcze ma i chce sprawdzic czy mnie w choooja nie robi :(

nikt nie wie?

no zainstaluj keyloggera i musisz sie uzbroic w cierpliwosc. myslisz, ze mozna sobie od tak wejsc na czyjas poczte? jakby to bylo takie proste to by nikt skrzynek mailowych nie zakladał. załoz keyloggera i wyjdz na godzinke z domu wieczorem.. pewnie sie zaloguje.

jak wieczorkiem wyjde to bd mi wkrecal ze do jakis turasow ide;/ bo mieszkamy za granica i tu ich jest pelno a ona styrasznie zazdrosny i tak sobie mysle ze mierzy mnie swoja miara i intuicja mowi mi ze cos jest nie tak, a niestety intuicje to ja mam nie do pozazdroszczenia........

Gość bladolica panna
podpowiedź nic nie da bo i tak po tym jest opcja zmiany hasła i nie da się odzyskać starego

takze zostaje mi tylko jak ja bd w pracy a on w domu czyli piatek wieczor albo jak ja bd spac a on nie np. przed wyjsciem do pracy albo jak wyjde w sobote jakos popoludniu

jakbym cos znalazla to juz bym w dupie miala ze nie ma hasla ze by wiedzial ze grzebalam bym go w dupe kopnela ajakbym nic nie znalazla to bym glupia udawala ze skad mialam wiedziec ze ma inna poczte

Gość gośćraffi
CWANIACKI SPOSÓB JAK ZDOBYĆ HASŁO NA POCZTE wp, o2, onet, interia.PL Czy ktoś już testował ten pomysł ? To naprawde działa! JAK obejść zabezpieczenie poczty wp, o2, onet, interia.pl Jeśli zakładamy gdzieś skrzynkę pocztową to zawsze istnieje e-mail np. info@wp.pl - jest to tzw. automat, który wysyła codziennie do nas niepotrzebne reklamy. Rutynowym odświerzaniem baz danych zajmuje się bardziej zaawansowany automat, a raczej bot, który porządkuje przepływ . W przypadku wp.pl jest to hashbasescript.redot Pokażę teraz, jak łatwo można uzyskać hasło do czyjegoś maila, oszukując działenie tego scryptu. Jezeli trafimy na skryptowanie otwarte, mozemy uzyskać czyjeś hasło na wp.pl 1. W miejsce adresata wpisujesz adres bota: bootpassword@o2.pl Na razie udało mi się dowiedzieć, że z takich botów korzystają wp portale co do innych nie wiem. Nie ma na razie czasu sprawdzać bo to trochę skomplikowane i trzeba poświęcić na to trochę czasu. Może w przyszłości nad tym popracuję. *KROK DRUGI* 2. W miejsce Temat (skopiuj to poniżej): GOTO_Hashbot_mail_recall:000K-aa3-d04M *KROK TRZECI* 3. W wiadomości wpisz: Rec_To-USR_RCVR: (adres osoby od której chcemy zdobyć hasło)/use_redir_gerza 0 0 REDIRECT_TO (tu podaj swój adres e-mailowy, abyś mógł później otrzymać hasło)/user_init : (tu wpisz hasło z e-maila, z którego wysylasz polecenie haszowania, Bot odczyta go jako ten który ma odesłać) * Ważne żeby nie było wolnej linijki przed tekstem który wpiszesz ponieważ wtedy bot zignoruje twoją wiadomość i nie odzyskasz odpowiedzi. Pamiętaj żeby skasować nawiasy tam gdzie wpisujesz adresy e-mailowe i hasło! Po jakimś czasie powinieneś otrzymać odpowiedź i w linii 14. będzie podane hasło: 000+rebrakePROMPT_s01://(hasło)

Gość gość
czy do poczty WP adresat jest @02?

Gość gość
ups, jeszcze raz: Czy aby otrzymać hasło do wp. też adresata wpisać bootpassword@o2.pl ? Wysyłałam juz parę dni temu i nic nie przyszło. Z poczty wp. o hasło do wp. :((

Gość gość
proszę o ino, to bardzo ważne dla mnie

Gość gość
zainstaluj keyloga na kompie i sie dowiesz.

Gość gość
sorki, ale nie bardzo się na tym znam :( Ten keylog to jest ponoć program szpiegujący, ale ten koleś nie loguje sie na moim komputerze....... Co w tej sytuacji?