Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina syrenka

Wreczał ktos z Was WYPOWIEDZENIE O PRACE SZEFOWI?

Polecane posty

Gość Paulina syrenka

Witam1 Jutro zamierzam wreczyc szefowi wypowiedzenie o prace...znalazlam w internecie wzor i napisalam je... mam pytanie co powiedziec wreczajac mu to? Mial ktos z Was taka sytuacje? przeprosic? tlumaczyc sie? mowic cos czemu sie zwalniam? Szef byl zawsze ok dla mnie, ale byl zawsze malomowny, jakos nigdy ze soba nie rozmawialismy, to mala firma, pracowalam tam rok czasu a teraz zwalniam sie bo wyjezdzam do innego miasta.... prosze o rady z gory dzieki

Gość Paulina syrenka
Dodam, ze to wypowiedzenie z zachowanie 2 tyg okresu,,, wiec popracuje tam ejszcze 2 tyg dlatego nie chcialabym zrobic tego w jakis malo kulturalny sposob by jakos wytrzymac tam jeszcze te 2 tyg bez uwag i dokuczania ze strony szefostwa...obawiam sie ze moga sie ''obrazic'' ..ostanio jeden z pracownikow odszedl i do tej pory sa na niego zli...:(

Gość Paulina syrenka
w wypowiedzeniu napisalam takie zdanie na koncu ze dziekuje ze moglam zdobyc bogate doswiadczenie pracujac w Panstwa firmie... ale jak zaczac z nim rozmowe.... dzien dobry przyszlam sie zwolnic i dam mu to tak bez slowa? ja nie wiem co mu pwoiedziec:O:O:O:O