Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alexx28

RedTab, Miodoonka, gdzie jesteście?

Polecane posty

Witaj. I jak tam życie uczuciowo-seksualne? W końcu jesteś szczęśliwa? :) U mnie w małżeństwie dobrze jak nigdy, żona znowu ma dobrą pracę i robi to co lubi, co również przekłada się na jakość naszego samopoczucia i tym samym współżycia :P

Gość Chciałbym taką jak Miodoonka
Czytam już od pewnego czasu posty tej dziewczyny i wydaje się bardzo bezpośrednia, urocza, sympatyczna, dobra, miła, do tego chyba odważna w łóżku :)

Gość ostatnia łajza minelli
znowu pytanie gdzie jesteśmy - odpowiedź : w duuupie..

Gość pewnie maja facetow
i zajmuja sie nimi :)

Gość i zniknela

Ależ się to fajnie słyszy, Alex, że komuś się normalnie układa życie malżeńsko-erotyczne :) w tym tłumie frustratów-erotomanów-teoretyków paskudzących każdy post. U mnie zawirowania zawodowe mocno wyczerpują i absorbują, co niestety też się przekłada na seks.. Ostatnio mój luby półżartem zarzucił mi że nasz seks się coś majestatyczny zrobił.. coś w tym jest, bo tu mnie kochany myzia a ja tymczasem leżę jak kłoda i obliczam, czy zarobiłam na zus :) Fajnie, że zbierasz ekipę..do usłyszenia :)

A nie jakoś..luby nie przepada a nic na siłę. Zresztą, boski z niego pogromca łechtaczki, więc bardzo mi nie brakuje..czasem tylko sama się wibkiem w pupie dopieszczę.

Niech, do kurdy jędzy, ktoś zablokuje amelkę bo szlag trafia od tej wiecznej durowatej dyskrecji wpychanej po każdym poście!

Gość amelka13579
Korzystaj pełnią życia, zmień swoj seks na cudowny wejdz na dyskrecja.pl