Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POLAL@

dlaczego bolą mnie uszy po sztucznych kolczykach?

Polecane posty

Gość POLAL@

czy da się to jakoś "wyleczyc" czy coś, bo bardzo dużo jest pięknych sztucznyck kolczyków, których nie moge nosić :(

Ja też nie mogę nosić sztucznej biżuterii, nie ma na to rady. Dziurka od razu mi puchnie, potem ropieje, robi się sina. A fakt, niektóre sztuczne błyskotki są ok.

Gość POLAL@
dzięki, chociaż miałam nadzieje na inną odpowiedź, ehh :I

Gość Fruszka
To jest uczulenie. Prawdopodobnie jestes uczulona na nikiel. Tansze kolczyki czesto maja domieszke niklu. Mozesz kupic srebrne bigle i powymieniac te z tanszych na srebro, a uszy nie beda bolec. A tak doraznie to nie nos dlugo tych kolczykow, mozesz je tez pociagnac lakierem bezbarwnym. A w ogole zapraszam do kupna moich kolczykow :) http://szeptucha79.blog.interia.pl/

Gość POLAL@
niesłyszałam o niczym takim, ale dzięki :) może to jes jakiś sposób..?

Gość BuntowniczkaxD
Mnie bolą uszy jak porusze kolczykiem strasznie boli, co mam polakierowac zeby był inny efekt bo nie wiem co to szylt czy cos w tym rodzaju można ze szczegułami....Pozdrawiam

kup srebrne bigle na allegro, koszt jest niewielki, ja pozmieniałam bigle we wszystkich swoich kolczykach i jest ok

Gość nowszynik
a to ciekawe, polakierować, ale ja i tak nie noszę z niklem, czy niesrebrnych, albo niezłotych