Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dropson123

Dziwne plamienie od kilku miesięcy... czy to okres??

Polecane posty

Gość dropson123

Witam szanowne Panie. Niestety, ale do ginekologa wybieram się dopiero za 8 dni, dlatego chciałam napisać nowy temat na forum. W miesiącu lutym spóźniał mi się okres 3 tygodnie. Wykonywałam testy ciążowe, jednak wychodziły negatywnie. Później pojawił się okres, ale był bardzo skąpy. Przyczyną tego było pewnie gwałtowne i nagłe schudnięcie 5 kg. Po pierwszej wizycie u ginekologa dostałam LUTEINĘ. Zażywałam ją w kwietniu i każdy okres po niej był bardzo skąpy i krótki, a raz nawet nieoczekiwanie dostałam krawienia. W ostatnim czasie pojawiły mi się typowe objawy okresu - napuchłam, dużo piłam, lekko bolał mnie brzuch. W końcu pojawił się okres i myslałam, że już będzie ok. Tymczasem znów się okazuje, że okres jest bardzo krótki i kolejny miesiąc trwa 3-4 dni. Czy którąś z Was miała tak, że nagle pojawiły siętak krótkie okresy? Czy to przez niską wagę albo kwietniową luteinę? Co o tym sądzicie? A może ciąża....... przeraża mnei to. Pozdrawiam

Gość Dropson123
czy jakaś pani może mi coś poradzić:(?

Gość dropson123
Czy jakaś Pani może mi coś poradzić ?

Gość ojoj... :9
ja tez tak mam, zaczelo sie od zapalnia jajnikow w styczniu i od lutego "okres" o ile to mozna tak nazwac jest 3-4 dni 1 dzien plamienie lekkie 2 troche duzo 3i4 tez znikome plamienie.......... mi sie juz znudzilo ciagle bieganie do lekarza , w ciazy nie jestem, za to mam duzo stresu i to pewnie dlatego, a dostaje okres rowno co 28 dni , jutro wyjezdzam do grecji a w niedziele jest ten 28 dzien i zastanaiwam sie czy przez taka zmiane klimatu zaniknie calkowicie czy na odwrot.........

witam! mam problem... tydzien temu kochalam sie z chlopakiem ale uzylismy prezerwatywy.. to byly moje dni plodne..jakos przedwczoraj zauwazylam u siebe dziewnie plamienie. nie jest to czysta krew. okres powinnam dostac w nastepnym tygodniu. dziewczyny co to moze byc? strasznie sie boje ze moglam zajsc w ciaze.. nie wiem moze to od stresu? pomozcie prosze...

Gość ojoj... :9
wiesz co, nie jestem specjalsitka w tych sprawach ale wydaje mi sie sie ze stres odgrywa tu bardzo duza role , i jest kilka topikow na kafe na ten temat-stres nie jest dobry i przez to jest duzo straty na zdrowiu , i rade jaka moge ci dac to spokoj i czekanie na okres a jak sie nie pojawi to test, ale wydaje mi sie ze jak prezerwatywa nie byla uszkodzona to nie masz sie czego obawiac , ja z partnerem stosujemy stosunek przerywany juz ponad rok i jakos nie wpadlismy :) ale na takie cos trzeba byc pewnym ewentualnej wpadki ze nie bedzie katastrofa i problemem. pozdrawiam

mam nadzieje ze wszystko bedzie okej bo nie jestem jeszcze gotowa z chlopakiem na dziecko...ale dla pewnosci zrobie test..dzieki za podtrzymanie na duchu:)