Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczonawwww

Paznokcie żelowe - uzupełnienie -ważne pytanie

Polecane posty

Gość niedoswiadczonawwww

Witam, 3 tyg temu zalozylam sobie swoje pierwsze paznokcie zelowe, umówiłam się na uzupełnienie i mam pytanie: przy kilku paznokciach pod żel podeszło jakby powietrze i brzydko to wygląda, ale zaznaczam dotyczny to 3 paznokci - pozostałe wyglądają super, oprócz tego, że widać ze wymagaja juz uzupelnienia. Czy zatem zapłace wiecej niz za klasyczne uzupelnianie? no bo przeciez bedzie musiala mi to jakos poprawic? wiec jak to wyglada cenowo? placilam za zakladanie 170zl i kazde uzupelnianie kosztuje 70zł zastanawiam sie tylko czy nie zaplace wiecej??

Gość teraz majka
według mnie 3 tipsy trzeba wymienić to trzeba dopłacić:)

nie - nie trzeba :) to ,ze paznokcie odrastają i częsciowo sie uszkadzaja należy do normalnego procesu - nic sie nie bój - kosmetyczka - czy manikiurzystka wszystko pieknie uzupełni .

Gość niedoswiadczonawwww
Dziewczyny a czy możecie polecić mi jakiś fajny sprawdzony kurs (oczywiscie odpłatny) gdze krok po kroku nauczyłabym sie pieknie kłaść żel?:)

Gość niedoswiadczonawwww
http://www.tips2.pl/?kat=cennik&id=cennik powyżej strona salonu, w którym zakładalam. Tam jest kilka cen odnośnie uzupełnienia, i własciwie sama nie wiem, której się teraz spodziewać;/

Gość niedoswiadczonawwww
no własnie też jestem w szoku że lekką ręką dałam 170....no ale wiesz, pierwzy raz robiłam, nie wiedziałam czego się spodziewać i wolałam nie ryzykować , ale wyszły ładne:) teraz chodzi mi po głowie samej robić takie paznokcie:)

wiesz - one dlatego tak ładnie wyszły bo robił je ktoś kto sietego uczył i koto dużo " trenuje " na klientkach :) to tak jak z kładzeniem kafelków - jak patrzysz na fachowca - myślisz - ale mu to ładnie idzie , to pewnie nic trudnego . Ale tylko sama zacznij - kafle potłuczesz , kllej zmarnujesz a efekt godny pozalowania . ale jak cczujesz sie na silach - ucz się i próbuj .

Gość niedoswiadczonawwww
Z ciekawosci zobaczylam cene kursu alesandro ( podobno takie zele mam) i kurs kosztuje 1000zł;/ więc chyba predzej znajde osobe, która mi taniej zalozy niz wydam 1000zł na kurs....;;/ a potem 1800zł na kolejny;/

Gość z tego cennika wynika
ze jesli odrosla Ci koncowka ( a po 3-4 tygodniach to bardzoprawdopodobne), to bedzie trzeba uzupelnic calosc, czyli koszt 130 zl. Ta kwota 70 zł. to pewnie uzupelnienie jednym kolorem n naturalnym paznokciu, ale moge sie mylic.

Gość niedoswiadczonawwww
jaka koncowka? paznokcia????

Gość na skoro za zalozenie
zaplacilas 170 zl. to chyba masz zalozone z biala koncowka czyli french, jezeli uzupelniana bedziesz miala biala koncowke i odrost to koszt jest wyzszy.