Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm1

test przed terminem. . .

Polecane posty

Gość hmm1

mam problem dziewczyny, prosze chociaz doradźcie .. mam cykle 32dniowe.. dzis mam 26dc rano zrobilam pink test- negatywny.. A źle sie czuje.. mam objawy typowe i nie wkręcam ich sobie.. sennosc,powiekszenie pieri, mdłosci, bóle w podbrzuszu.. tempka 37,1.. czy test zrobilam za wczesnie?

Gość pani turkusowa
nom za wczesnie...

Gość hmm1
a jednak?... czyli sie pospieszyłam, bo pomyslalm ze skoro tak sie czuje to powinno juz cos wyjsc.. wiec musze czekac do poniedzialku..oczywiscie jesi nie dstane miesiączki.. ale okropnie mnie mdli i boli głowa..

ja robiłam test na 2 dni przed spodziewaną miesiączką ale o czułości 10, więc bardzo czuły i wyszły mi 2 kreseczki :)

Gość hmm1
myszka gratulacje i powodzenia :) no a ja ronilam o czyłosci 25.. dlatego moze nie wyszedł no i troche dni do @ jeszcze mam..;/ nie wiem co myslec.. moje samopoczucie daje mi jeszcze nadzieje...

Gość hmm1
myszka a w aptece go kupywałas czy allegro?? jaki to był test?

Gość hmm1
tak myslalam, wiec juz szukam takiego.. narazie same 20, 25 czułosc... ale moze zajde :) to zamówie, itak do pon musze czekac :)

szukaj, szukaj, napewno znajdziesz 10. :) a może będzie je sprzedawał ktoś z twoich okolic i bedzie możliwość odbioru osobistego :)

Gość hmm1
byloby fajnie ;D a najlepiej to gdyby ten test byl z daleka i dotarł na pon zeby mnie wczesniej nie kusił hi hi..:P szukam i mam nadzieje ze znjade.. ;* a jak sie czujesz i w którym tyg jestes??

mi już leci 15 tydzień :) i teraz to już czuję się dobrze, ale początki były ciężkie ;) ciągłe mdłości i rozmowy z "wielkim białym uchem" ;) a teraz to już mogę się cieszyć ciążą :) jeżeli bedziesz zamawiać to kup więcej niż 1, bo dobrze sprawdzić wynik ponownie :)

Gość hmm1
to super ze juz mineły te ciężkie początki:) duzo zdrówka.. :* a od ktorego tyg mialas mdłosci? mnie meczą strasznie.. anwet nie wiem jeszcze czy sie udało.. KUrcze .. ciezko znalejsc ten test..;/ ok zmowie wiecej :)

Gość hmm1
dzieki kochana bardzo! juz zamawiam ;D

i mam nadzieję, że zobaczysz te 2 wymarzone kreseczki, bo z twoich wypowiedzi wywnioskowałam, że chcesz dzidziusia :)

Gość hmm1
ze szczecina.. to ile na to bede czekac?;/

Gość hmm1
no bardzo..:):) ale sie boje.. rok temu bylam w ciazy..ale serduszko nie bilo i mialam zabieg w 10tyg.. dlatego tak przezywam i chialabym wiedziec juz..

Gość hmm1
dziekuje..;):) poczekamy zobaczymy.. :* ja zmykam mam jeszcze troszke dzis do zrobienia:) milego wieczorku papa

Ja robiłam tydzień po planowanej miesiączce, wyszły dwie kreseczki.. Niestety w 8 tyg poroniłam, jednak znów mam wrażenie ze jestem w ciązy choć od poronienia mineły niecałe dwa miesiące. I też się powstrzymuje zeby nie zrobic testu ciążowego :)) bo wiem że jest za wczesnie bo do miesiączki mam jeszcze 9 dni.