Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pigi

Samotne matki, które ułożyły sobie życie na nowo

Polecane posty

Wychowuję samotnie 5 miesięcznego chłopczyka, mój partner okazał się nic nie warty... Chciała bym ułożyć sobie na nowo zycie oczywiście nie teraz, natychmiast mogę czekać nawt kilka lat. Marzę by spotkać wartościowego, uczciwego męzczyzne, ktory nas zaakceptuje i pokocha. Zastanawiam się czy to w ogole mozlwe ? czy sa na forum matki, ktore majac dziecko ulozylo sobie zycie? czy wasz parner akceptuje dziecko i niczego nie wygaduje, ze to nie jego dziecko, a jak zareagowała jego rodzina jak znalazł sobie kobietę z dzieckiem?? Bardzo bym chciała ułożyć sobie, zycie ale boję sie ze to nie jest juz mozliwe. Bardzo kocham mojego synka, ale boję się, ze jestem juz "skreslona" majac dziecko i nie znajde sobie nikogo.

Gość mydełko
oj współczuje Ci ale nie przejmój sie twój były nie był Ciebie wart napewno sie przestraszył odpowiedzialnosci dlatego to kobiety od wieków zajmuja sie dziecmi bo to tylko my umiemy. Nie martw sie napewno znajdziesz tego jedynego który pokocha Ciebie i dziecko . Uszy do góry bedzie dobrze życze Ci szczęści i spełnienia marzen ;****

Gość MASKARADAAAAAAAAAAAAAAAAA
SZOK MILI LUDZIE TO DZIWNE NA FORUM NAJCZĘŚCIEJ SA WREDNE GNIDY CO DOŁUJĄ . MYDEŁKO MA RACJE JA TEŻ ŻYCZE CI SZCZĘŚCIA

Hej sa takie mamy ja jestem jedna z nich mam dwoje dzieci z pierwszego malzenstwa i za chwilke bede obchodzic pierwsza rocznice slubu:)tego drugiego oczywiscie jesli chcesz podam ci maila bo tu zaraz cie zjada:(

Na pewno znajdziesz, głowa do góry. Co prawda ja nie jestem w takiej sytuacji ale kazda matka może się w niej znaleźć, faceci przychodzą i odchodzą, ale faktycznie zaraz nawiedzone babsztyle zaczną Ci pisać, że poszłać do łóżka z debilem to teraz masz, a ja Ci powiem olej to ciepłym moczem, bo mimo, że debil to postanowiłaś zmierzyć się z tym sama, jesteś dzielna i na pewno niebawem zjawi się ktos,kto Cie doceni, pokocha dziecko jak swoje-w końcu wszystkie dzieci nasze są! Trzymam kciuki!

Gość kamil nauczyliel miłości
ja znalazłem wspaniałą kobiete która ma dziecko i kocham je jak swoje , musisz byc wytrwała i napewno sie wszystko ułoży i bedziesz szczesliwa i polatach bedziesz sie smiala ze sie martwilas i bedziesz sie z tego smiała z tym którego juz niedługo napewno poznasz powodzenia trzymam kciuki

Gość zasmuciłam sie
zasmuciłam sie naprawde jest mi smutno z tego powody ze ten dran okazał sie takim ********** to własnie faceci nie wszyscy ale niektóry . Aż łeska zakręciła że można tak skrzywdzic kobiete i pożucić z dzieckiem . Ale napewno jesteś silna i poradzisz sobie znacznie lepiej bez jego pomocy . A partnera znajdziesz on na ciebie czeka choc jeszcze nie wie ze istniejesz . Jestem z tobą duchem trzymaj sie i bac dzielna ;)

Gość pigi życzę
Ci wszystkiego dobrego i wierze że spotkasz swoją prawdziwą miłość:) mam takie znajome i im się udało :)

Gość maleeńka
jestem w podobnej sytuacji, moja dzidzia też ma 5 miesiecy, ostatnio nawet jeden pan zdeklarował sie ze chce pełnic role tatusia dla mojej małej a dla mnie patnera :-) odrzuciłam poki co tą propozycję, jeszcze nie jestem gotowa, nieumiałabym zaufać zbyt krótko znalismy sie jak dla mnie zeby takie deklaracje składac, a pozatym brak mi na wszytko czasu, a poki co chce go poświecic córci, ale wierze ze kiedyś się odnajdziemy :-)

Gość Bedzie ..dobrze Kochana..
Znam kobiete ktora byla w Twojej sytuacji, podobnej. Majac kilkumiesieczne dziecko odeszla od swojego faceta, bo nie byl jej wart. Teraz te kilku miesieczne dziecko ma juz 10 lat, ona od 9lat jest w zwiazku, ma tez roczna coreczke. Ten facet oboje dzieci traktuje jak swoje, mozna nawet powiedziec ze to starsze jest jego oczkiem w glowie. Kocha ja i dzieci, wszyscy sa szczesliwi. Nie wszyscy faceci to tacy debile, ale duza czesc z nich niestety... Kobieta ktora Ci opisuje to moja siostra. 10lat temu byla tak jak Ty teraz. pelna strachu, niepewnosci. Glowa do gory!!!

Miło się czyta szczęśliwe historie. Nie martw się autorko. Ja nie jestem w takiej sytuacji, ale mój kuzyn związał się z kobietą która miała dwójkę dzieci z poprzedniego małżeństwa. Są szczęśliwi i teraz jeszcze nowe dziecko im się urodziło. Powodzenia.