Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinia1829

Laser/rozstepy

Polecane posty

Gość kinia1829

Hej pisalam juz wczesniejj ale jakos nikt nie odpisal to pomyslalam ze warto spróbowac jesczze raz. A wiec kupilam mojej mamie laser do zmarszczek wlasnie ten http://www.eurobart.pl/product_info.php?products_id=41&osCsid=c59085819e099e7dc7b544c74425d33a moje pytanie to czy moge próbowac usuwac tym rozstepy ? Wlasciwie to do zmarszczek jest poprawia jedrnosc skóry wygladza i odmladza oraz usuwa zmarszczki .. Ale moze pomoglo by na rozstepy .. Juz kiedys próbowalam tym robic ale po tygodniu nie mialam na to czasu i w ogóle jakos tak wyszlo ze juz tego nie uzywam .. A po tygodniu wiadome ze nie zauwazy sie róznicy .. Moje pytanie to czy mam próbowac dalej czy to tylko do zmarszczek i nie warto ? Co wy o tym myslicie ?

Gość nie robcie tego same
szaukałam wątków o laserze i trafiłam na ten - pewnie juz nieaktualne, ale napisze na przyszlosci, nie mozna samemu tak sobie robic takim laserem !! Po pierwsze trzeba umiec bo mozna sobie narobic krzywdy, po drugie to ja troche powątpiewam w skutecznosc takich domowych kuracji... juz lepiej isc do specjalstów. Moja mama usuwała rozstępy laserem frakcyjnym w spa ce-ce i to calkiem inna bajka, wszystko jej zrobili elegnacko ludzie co sie na tym znają. Ja bym się bała kombinować.