Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22JestemWciazy22

Jestem w ciazy, II rok studiow

Polecane posty

Gość 22JestemWciazy22

Hej! Dzis dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy. Poki co jestem w szoku... Zycie wlasnie wywrocilo mi sie do gory nogami. Wlasnie koncze II rok studiow. Zostalo mi jeszcze 1,5 roku... Czy ktos jest w podobnej sytuacji???

ja, ale robię drugi kierunek- rok temu obroniłam magistra i za rok się bronię u mnie ciąża była planowana, więc nie wywróciło mi się życie do góry nogami :)

Gość 22JestemWciazy22
A moj to pierwszy i ostatni kierunek studiow. Moja ciaza nie byla planowana aczkolwiek chciana.... Masz meża???

Gość tu się nie ma
czym przejmować. ja na licencjacie 3 rok ciąza. 1 rok magisterki ciąża. I obydwie ciąże leżałam po kilka miesięcy. jak już wróciłam na studia to było ciężko bo musiałam wszystko nadrobić, potem nauka z małym dzieckiem też nie była taka jak przedtem. ty również dasz radę. ważne, żebyś dobrze się czuła i żeby ciąża przebiegała prawidłowo. odrobina pomocy ze strony kogoś bliskiego + odrobina wyrozumiałości ze strony wykładowców i będzie oki. p.s. na mojej uczelni było, jest i będzie z pewnością dużo dziewczyn z dużymi brzuchami, także nie ty pierwsza i nie ostatnia. pozdrawiam