Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to juz po nas

Przed chwila Wyspy Owcze wypowiedzialy wojne USA, wszyscy zginiemy !!!!

Polecane posty

Gość no to juz po nas

Wlasnie na granicy z USA koncentruja sie sily zlozone ze stad owiec-mutantow, Ameryka nie ma szans- to nie jest prowokacja !!!! Jak skoncza z USA wezma sie za nas :(.

Gość łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
:classic_cool:

Nie poddamy się! W Kaliszkowie Małym powstaje już plan powstańczy przeciwko USA. Palatynów Kolonia przygotowuje się do zbrojnego ataku na Chiny. Sołtys Łabądek pod Dąbrówką Wielką wysłał już kosynierów do Moskwy. Zjednoczone gminy Topolówki i Brzeziny wyruszą zaś na Berlin.

Takich trzech jak nas dwóch to nie ma ani jednego. W kupie siła wiec na trawnik mi nie wejdą!

Gość Napolen XXXXX
Na zmutowane owce trzeba wyslac bacow i juhasow, zrobia z nich oscypki.

Gość sierżant Guś
Moja siorka obrabia kiełbachy kosmitom.. co wy na to... w dodatku połyka

Gość no to juz po nas
My tutaj piszemy o powaznych sprawach a Ci sie Guś prowokacji zachciewa, kosmici nie istnieja wiec skoncz zartowac bo to nie czas i miejsce na to 😡

Gość sierżant Guś
A dlaczego nie istnieją a skoro nie istnieją to komu obciąga na dachu co?? Nawet zrobiłem zdjęcie ale było zamazane mocno naświetlone. Mieszkamy na odludziu przylatują bezszelestnie ale moja siostra wie bo kiedy są na dachu wychodzi z pokoju. I żadnych świateł nie ma tylko na polu po wizycie są jakieś dziwne znaki jakby numery czy coś. Ja rano szybko na ciągnik żeby zatrzeć ślady i pokosić choć nie raz dostałem w zęby za niszczenie upraw. W końcu mam tego dosyć zadzwoniłem do TVN i mówiłem co i jak a tam proszę czekać nacisnąć 4 potem 6 i czekać i tak mi 50 zł z karty zjadło i nic. Mam już tego dosyć może ktoś chce nakręcić materiał to zapraszam na wieś, mnie już wszystko jedno....

To nie są kosmici, Prosty Człowieku. To służby specjalne i komandosi z Chlewkowic, przygotowujący schrony i składy amunicji. Na szeroką skalę prowadzona jest akcja gromadzenia noży kuchennych, sierpów, kos, głazów i innej broni ciężkiej, ukrywanej przed wrogiem metodą partyzancką.

Gość gupeek
Z ziemi polskiej do W(ł)olski...

Nie słyszałaś o wielkim skandalu? Niejaki Roman T. z Nieborowa w gminie Dareczno w powiecie Nowosielskim, ukradł rosyjskiemu przedsiębiorcy z branży Stadion Spółka Zbiorowa, wyprodukowaną w Chinach przez koncern niemiecki owcę Holly Dolly.

Gość N. S. A.
Sierżancie Guś. Proszę zadzwonić do nas(PENTAGON)(kierunkowy +1). My się tym zajmiemy. I pana siostrą też. A co do reszty. Nie przeszkadzajcie sobie. Tu chodzi o przyłączenie wysp owczych jako dodatkowego stanu. Owce wyrażają sprzeciw ale będziemy negocjować.