Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fixidixi123

Jestem w szoku moja koleżanka okazała się zwykłą szmatą?

Polecane posty

Gość fixidixi123

Mój brat od dawna już ma problemy małżeńskie.Problemy sie zaczęły z inne powodu niż jego zdrada ,ale zdrada była konsekwencja ich problemów małżeńskich.To,że mój brat jest niezłym. q rwiarzem, to juz wiedziałam.No,ale zaskoczyła mnie moja kolezanka z klasy. Kiedys za bardzo nie przepadałysmy za soba.Ona od niedawna zaczeła sie do mnie odzywac, zagadała na gg i juz wiem, ze to zrobiła od kiedy zaczeła sypiac z moim bratem.Zdzirka.Nic mi nie mowiła, nawet jak ja zapytałam, ze kraza słuchy, ze sypia z moim bratem, to wtedy okłamała mnie, ze to nieprawda.Jednak ostatnio ich nakryłam, ba sami sie z tym nie kryli.W zyciu wam powiem, sie po niej tego nie spodziwałam.Jest w sumia miła i sympatyczna dziewczyna.Tylko, po jaka cholere atrakcyjna dziewczyna,ktora mogłaby sobie znalezc faceta ,rzuca sie na żonatego i dzieciatego.Pewnie dlatego, ze moj brat jest bogaty. Powiem, wam tyle uwazajcie najbardziej na ludzi,ktorzy sa bardzo milutcy i non-stop do was sie usmiechaja i mowia tylko miłe rzeczy,to podejrzane, ze tez tego wczesniej zauwazyłam!!!!!!

Gość fixidixi123
słuchajcie, najlepsze jest, to, ze ona mnie zagaduje ciagle na gg i mysli, ze wielce nadal jestem jej super kolezanka, a ja mam teraz meiszane uczucia, tez mam męza.

Gość a tornister spakowałas?
:classic_cool:

w dzisiejszych czasach młodzież nie nosi tornistrów, tylko plecaki oraz torby :classic_cool:

Gość no to juz po nas
w dzisiejszych czasach młodzież nie nosi tornistrów, tylko plecaki TUDZIEŻ torby brzmi lepiej

a i owszem znam takie słowo, toteż postaram sie używać go w codziennych sytuacjach, co by na oczytaną i mądrą wyjść :classic_cool:

Ja mam podobnego brata (przelecial by wszystko co sie rusza)A najlepsze pole mial na nk.Mial zone (jest w trakcie rozwodu) tyle sie do igral .

a niech tam sobie noszą co chcą :classic_cool:

a Ty ciekawska, Ty...:)

chodziło mi o torbę taką do szkoły :) Przerwa czujesz się zgorszona? :( :classic_cool:

Gość fixidixi123
Najlepsze, ze znam pewne fakty,które gdybym tylko ujawniła, zniszczyłyby kariere mojej koleżanki, albowiem, gdybym zdradziła to co wiem, żonie mojego brata,moja kolezaneczka byłaby skonczona.Dlaczego?Bo zona mojego brata nie przebiera w środkach i pewnie chciałabym sie na kochance swojego meza konkretnie zemścić.Podejrzewam, ze byłaby zdolna to wielu rzeczy, na pewno napsuła by jej opinie w pracy ,wszedzie. Tak, naprawde mam asa w rękawie, ale nie chce go uzywac.Nie wiem, czy mam powiedziec, prawde o ich zwiazku mojej bratowej.Narazie nie puszcze pary z ust, bo znajac zycie,brat pozniej pogodzi sie ze swoja zona, bo juz nieraz tak było, a winą obarcza wszystkih dookoła tylko nie siebie, bo tak najłatwiej,a refleksje nad sobą podjąc juz trudniej. W moim bezjajecznym bracie wkurza mnie to, ze zdradza zone, a dziwi sie, ze zona wniosła sprawe o rozwod, ona wie o tym, czuje to.?Poza tym, wkurza mnie tez to, ze wacha sie co małzenstwa,dla mnie to by było jasne jak nie kocham zony, rozwodze sie z nia,.

spoko, spoko...zgorszonego nic nie zgorszy:)

Mintajka, nie pękaj:classic_cool:

Gość fixidixi123
KOLEZANKA mnie zawiodła:(

Gość pimpunio
koleżanka szmata, a brat co niby święty?

Gość fixidixi123
brat to qrwiarz dawno wiem o tym

Gość fixidixi123
oblubienica masz racje, nie wtracam sie..

Gość KolezankA

Hej ja mam taką koleżankę nazywa się Monika

Jest osobą placzliwą czyli o wszystko beczy

Wszystko zaczęło się kilka dni temu zaczęła mnie wyzywać i szantażować 

Zawaliła na mnie wychowawczyni i dostałam uwage