Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pihhhka

Fryzjerka zniszczyla mi wlosy

Polecane posty

Gość Pihhhka

nie wiem co ja mam na glowie.. mialam PIEKNE WLOSY.. ale za dlugie... jedynie co jej powiedzialam to zeby skrocila je i NIE SZARPALA ANI NIE CIENIOWALA tylko lekko a wygladam teraz jak... siedze i rycze , mam krotkie wlosy i z prawej strony jakas..nie wiemco to jest.. mam naturalny blond, czy przedluza mi jakos te wlosy w salonie?

Gość Pihhhka
pocieszaj mnie dalej........

Gość Pihhhka
i jak zawsze lubilam siebie tak teraz nie moge patrzec... KURWA, nie chodzi sie do fryzjera po to zeby czekac az odrosna tylko cieszc sieee z nowych wlosow... i mowilam jej 5 cm gora a ona mi uyciela 10

Gość Pihhhka
nie mam kasy na przedluanie... jestem taka wkurwiona.. na codzien to oaza spokoju

Gość Pihhhka
za kilka h to ja sie wykoncze...

oj nie przesadzaj chociaż zmieniłaś fryzurę, zawsze to jakaś odmiana poszukaj w tym pozytywów a nie się użalasz przecież odciętych włosów i tak nie dokleisz to po co się tym denerwować:) a i odcięte włosy to nie ręka, one odrosną:)

Gość NianiaNiunia
Poszlam na podciecie dwa tyg. temu i mowie "Prosze tylko podciac, ale zachowac dlugosc; wyrownac koncowki, itd". To mi, kurna, pocieniowala, chociaz mowilam, zeby tylko na koncowkach cieniowala, ale reszte zostawila. Teraz chodze w kitce, odrosna.

Gość Pihhhka
no wlasnie ze w dzisiejszych zcasach MOZNA dokleic... i jestem totalna DESPERATKA ze mysle o przedluzaniu.... kurde.,. mialam naprawde piekne wlosy a ona mi poszarpała...

Gość Pihhhka
ta. do zimy...

Gość pihhka proponuje sie pociac
albo wez młotek :D albo nie, wiem co wez rozped i walnij glową w sciane :o

Gość Pihhhka
do niemilych komentarzy: najwyrazniej nie macie pojecia jak wlosy sa wazne dla kobiety. Przeciez nie wali mi sie swiat, ale jestem wkurviona i tyle. mam kupe na glowie, chyba mam prawo sie denerwowac?

Gość Pihhhka
tu nie chodzi o to ze ja sie obcielamtylko o to ze zrpobila mi z wlosami cos czego chcialam.. na ostatnim miejscu. tragedia... mowic do fryzjerow

ok to ja już się nie udzielam bo nie chodzę do fryzjerów a jak coś robię to sama więc mogę mieć pretensje tylko do siebie:) chociaż ostatnio nic nie robiłam bo też zapuszczałam:)

Gość M.S
wtedy wygladalas jak jakis chlopak

Kup sobie w aptece onozis i 2x dziennie jedna tabletka, i wcieraj na noc we włosy lotion seboradin niger - mi dzięki temu w miesiąc 3 cm urosły :) Śmierdzi bo śmierdzi, ale - warto :)