Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tusiek 86

alkoholizm :(

Polecane posty

Gość tusiek 86

Nie wiem dlaczego tu o tym pisze ale siedze cały ranek przed laptopem i szukam pomocy, pomocy dla siebie i swojego męża.Mój mąż ma problem z alkoholem.Wszystko zaczeło się od rozwodu mojego męża z eks zona.Wtedy zaczał sobie popijac.Na poczatku nie wiele poźniej poznal mnie . Nie przeszkadzało mi ze wypił sobie po pracy dwa trzy piwka ale poźniej to wszystko sie pogłebiało.Zaczął coraz wiecej.Ostatnio stracił prace nic mi o tym nie powiedział.Wychodził codziennie rano a kiedy wychodzilam do pracy wracał do domu.Cos z czasem zaczeło mi nie pasować wię c go sprawdziłam.Poszłam do piwnicy zobaczyc czy stoi jego rower a znalazłam go śpiącego w piwnicy.Przeraza mnie moja bezradnosc przeraza mnie to picie.Czy ktos moze zna psychologa czy terapełte z którym mogłabym porozmawiac.Nie mam siły dalej z tym życ i on chyba juz też.

Gość tez zona alkoholika
napisz na tym topiku wyzej o swojej sytuacji,tam jest duzo kobiet z doswiadczeniem i Ci doradza.Ja jestem na tym topiku juz dwa lata.Zostawilam alkoholika.Wybral wodke........