Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izunia065

prosze pomozcie niewiem co robic :((

Polecane posty

witam,im wiecej czytam tym gozej jest bo strasznie sie boje,zaczne od poczatku kiedy zaczely sie bole brzucha okazalo sie ze mam cyste 9cm na 3cm dostalam leki hormonalne po miesiacu poszlam do kontroli i okazalo sie ze cysty na janiku neima ,lecz bole zostaly i mam trudnosci z oddawaneim stolca,ale problem polega na tym ze dopeiro za tydzien ma miec okres a mam uplawy dosc obfite z czysta krwia. co to moze oznaczac? czy to pzre hormony ktore biore od miesiaca przezslo czy cos innego? poszlam do gienkologa ale termin na wrzesien dopiero chyba ze jej zaplace i prywatnie mnie przyjmie:/ prosze i blagam wrecz o odpowiedz i pomoc

i z gory przepraszam bo jestem tu pierwszy raz i nie zauwazyalm nawet ze chyba pod zly temat to wkleilam al i tak bardzo bede wdzieczna za porady

mozesz miec krwawienie po hormonach jak najbardziej. troszke niepokojące jest to że nei ustapiły bóle. na Twoim miejscu odżałowałabym te paredziesiat zlotych i poszla do lekarza prywatnie.

dziekuje bardzo za odpoweuidz.jutro ide z rana bo nadal plamienia z czysta krwia sa a okres dopiero za tydzien :(( strasznie sie boje