Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjrijf

nie mam pieniedzy na leki

Polecane posty

Gość fjrijf

i co ja mam zrobic?

Gość szaro-oka...
wiesz mam ten sam problem..:)

Gość szaro-oka...
licze na cud-mam angine-zero kasy .....lekow tez zadnego..ziolka tylko mam:) licze na cud!

Gość fjrijf
co za zycie :(

Gość Mirabellka22
Weź pożyczkę, ja tak robie .

Gość szaro-oka...
pozyczke?mnie akurat nie da nikt....a skad- nawet jesli -potem odac? tu cały problem pogrzebany.... nasze zarobki nie sa adekwatne do cen czegokolwiek.a potem zaskoczenie...tysiace Polakow zyje na kedyt.. :P

Gość gracha
masz internet,poszukaj najbliższego oddziału MOPR

Gość alergia mnie zabija
Też nie mam. Chociaż dzisiaj rano odżałowałam 26 zł na sudafed, krople do oczy i tabletki przeciwalergiczne. Ale za 10 dni znowu będzie kłopot bo tabletki się skończą i od nowa upierdliwe smaranie się zacznie. Z naturalnych antybiotyków to czosnek i miód mogę ci polecić. Może masz w domu? Mirabellka22 jaką pożyczkę bierzesz?

"Też nie mam. Chociaż dzisiaj rano odżałowałam 26 zł na sudafed, krople do oczy i tabletki przeciwalergiczne. Ale za 10 dni znowu będzie kłopot bo tabletki się skończą i od nowa upierdliwe smaranie się zacznie. " to proponuje pójśc do lekarza po recepte, dostaniesz większą paczkę przeciwhistaminowych za połowę ceny. autorka ma kilka dróg do wyboru - poprosic w aptece o tansze zamienniki, wykupic recepte na raty (np teraz antybiotyk, syrop kiedy indziej czy cos tam) albo - jesli sytuacja finansowa jest trwała i sie nie poprawi za kilka dni - pojsc do MOPSu.

Gość alergia mnie zabija
fru fru a jeżeli nie mam możliwości iść do lekarza? W piątek bym mogła iść ale właśnie się dowiedziałam że mają zamknięte :o Szlag mnie trafi chyba 😭

no to bedziesz zmuszona przepłacac. albo recepta, albo mniejsze opakowania za wieksze pieniadze. ale biorac pod uwage ze 7 tabl. Allertecu kosztuje 8 zł, a na recepte dostaniesz nawet i 30tabl. za niecałe 7,4 zł - mysle ze wolałabym sie wybrac do lekarza. zwlaszcza ze na jednej recepcie moze Ci wypisac zapas na 3 miesiace, czyli 90 tabletek, za ktore zaplacisz lącznie ok 22 zl. Lepsze to niz wywalic 26zl na 10dni, nie?...

Gość grgrgrrrr
'podrób' sobie receptę :P mi raz się udało