Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CIP-ERO

CZY PYTAĆ O TO...?

Polecane posty

Gość CIP-ERO

Mam do WAS pytanie, pisze pierwsze tu, poniewaz nie chce sobie narobic wstydu u lekarza na wizycie, bo nie wiem czy o to pytac, a mianowicie: 1. Czy lekarz ginekolog może przepisac lub zalecic na kartce(pisemnie) kulki gejszy? 2. Czy l.gin. może mi wsakac punkt G podczas badania ginekologicznego? 3.Czy może zapisac cos na "łatwiejsze-szybsze" orgazmy? Do lekarza ide do kontroli, porobić wszystkie zalecane badania, i tak chce zpytać, bo mnie to nurtuje. :) uśmiech i pozdrowienia dla WSZYSTKICH!!!!!! Dziekuje.

Gość CIP-ERO
Ide zaparzyć kawe, zaraz będe pisac...

Gość jeżeli to prawda to masz
kulki gejszy kupujesz sama, co do pozostałych - może dobrać Ci tabletki (jeśli używasz anty) tak, żebyś miała większą ochot, może spróbować przepisać jakieś środki, ale czy pokaże punkt g.... nie wiem:D

Gość biedronka jest ok
tu raczej seksuolog się kłania, nie ginekolog

Gość CIP-ERO
Ale gin jest też od anatomii kobiet, nie stosuje żadnego zabezpieczenia... Wiem, że moge kupic sama, mi chodzi jednak żeby były te zalecenia (co do kulek) z powodów zdrowotnych...

Gość CIP-ERO
Wyjaśnię: Kuleczki przydadzą sie do ćwiczeń i nauki osiag. orgazmu----czy mozna je kupic w aptekach? lub zamowic w aptece, bo nie z Internetu... Coś na orgazm-zeby ułatwic dojscie...-też nie chce w Sex-shop'ach kupować, wole coś z apteki. Czy jest to możliwe?

Gość CIP-ERO
prosze wyjasnijcie mi to...

Gość Oj ile masz latek?
Kulki gejszy TYLKO w sexshopie dostaniesz dzieciąteczko xDDDD

Gość CIP-ERO
24,5 dokladnie, mozna dostac w aptece mozna, bo czytalam, tylko nie wiem jak...

Gość Oj ile masz latek?
http://www.dladwojga.pl/ind.html?gclid=CJmLuZi5gaICFYwqDgodYRHIFA http://allegro.pl/63795_akcesoria_i_gadzety_kulki_i_jajka_stymulujace.html?gclid=CN_bjqO5gaICFcwrDgodNTWGCw http://www.eioba.pl/a108713/kulki_gejszy_jak_uzywac dziecko ledwo się nauczyło z internetu korzystać widć google chyba nie są ci znane biedactwo :( Za naukę i do książek a nie za seks!!!!!!!!!!!!!

Gość CIP-ERO
Ożesz kurwa DZIEKI I SPIERDALAJ Z MOJEGO TEMATU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!