Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggtfg

czy to jest dziwne?

Polecane posty

Gość ggtfg

od 2 tygodni spotykam sie z facetem. spotkania sa ok, cieple, fajne, calujemy sie. powiedzielismy sobie ostatnio, ze sie sobie nawzajem podobamy i chcemy sie lepiej poznac. wszystko ladnie pieknie. ale... poza spotkaniami on sie do mnie w ogole nie odzywa!!! widzimy sie raz na 3 dni srednio, wiec czesto, ale w te dni, kiedy sie nie widzimy, caly dzien zamyka sie w 2 smsach na krzyz. czy tez tak macie?

Gość troken
ja tez się nie odzywam napisze raz za czas sms, nie mam na to czasu :), jak się spotykamy to gadam za dwoch :), po prostu nie chcę marnować czasu na bezsensowne gadtki przez tel.

Gość moj chlopak do dzisiaj
tak robi. Po prostu nie odczuwa takiej potzrby zeby pisac non stop albo dzwonic co 10 min. Mozna do tego sie przyzwyczaic. Niekiedy tylko gadamy na gg godzinami praktycznie, ale tak to nie bo oboje jestesmy zajeci w ciagu dnia. Kazde z nas ma inne zajecia. Mnie to tez pasuje bo dzieki temu nie odczuwam czegos takiego ze mnie sprawdza. Mam ochote z nim pogadac wieczorem to tak robie. On tez wychodzi z taka inicjatywa. Obojgu nam to pasuje. Ale nie wszystko kazdemu musi odpowiadac. Jesli Cie to meczy to po protu z nim pogadaj i tyle

Gość 2 sms-y na dzień
to mało? Dziewczyno ile ty masz lat? pewnie chodzisz jeszcze do gimnazjum... Bo wśród dorosłych to normalne. Pisanie do siebie 100 sms-ów ziennie tez nic nie gwarantuje... Miałam taką koleżankę która non stop dzwoniła lub wymieniała sie smsami ze swoim chłopakiem i zwiazek długo nie trwał; mój teraz juz mąż wysyłał mi smsy tylko na poczatku, potem coraz mniej...mniej w końcu juz tylko ewentualnie odpowiada na moje, co nie znaczy, z mu nie zależy, że nie kocha...jakos sie oswiadczyłi powiedział "tak" :) :) :)

Gość 2 sms-y na dzień
faceci czasami widzą to inaczej niż my

Gość ggtfg
ae wiecie, to sam poczatek znajomoscil.... nie jestesmy jeszcze oficjalnie jakastam para. nie sadzicie, ze powinien jakos zabiegac, starac sie, upewniac sie, ze mu gdzies nie uciekne? juz naprawde nie wiem, czy to ja jestem dziwna, czy on. doradzcie mi, ale na mnie nie wjezdzajcie prosze :). czy to glupie ze chce miec partnera TAK PO PROSTU, a nie tylko od 17 do 19 przy kawie raz na 3 dni?

Gość moj chlopak do dzisiaj
ale to jest naprawde calkiem normlane. moglabys miec pretensji jakbys nawet tych 2 sms nie dostawala w ciagu dnia, a tak nie masz czemu sie dziwic;)

Gość JoAsiekk
A w jakim jesteście wieku? :) I skąd się znacie? :D