Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koeloelel

Wstydze sie isc kupic stanik do sklepu......

Polecane posty

Gość koeloelel

Bardzo sie wstydze mimo ze mam juz 27 lat.. Jestem plaska i szukam zawsze stanikow z grubymi gąbkami.. a takie to są dobre na straganach.. i.. bardzo wstydze sie tam chodzic bo zawsze slysze jakies komentarze.. a poza tym duzo tam ludzi.. Doszlo dotego ze mam jeden tylko stanik i w dodatku na wykonczeniu :(((

Gość maturks4
bez przesady. Równie dobrze możesz kupować w internecie

Gość nieznamsienakomputerach
Stanik się wstydzisz kupić?! To jak kupujesz podpaski, tampony czy prezerwatywy? Może wcale nie kupujesz? :O

Ja tez mam rozmiar ponizej zera :-P i tez szukam z mega gąbkami ale to nie problem,takie zycie :-D za to mam rozmiar 38 :-P cos za cos :-) a kupowanie przez internet to raczej kiepski pomysl-zawsze trzeba przymierzyc bo unaczej moze byc wtopa-tam odstaje tu uwiera jednym slowem koszmar ;-)

Gość bardzo mily i kulturalny
chuda jak słomka >> masz depresje.... na klacie ? Naprawde podobaja mi sie dziewczyny z malym biustem ale to dla Ciebie zadna pociecha bo ja zawsze od dziecka troche dziwny bylem :O

Gość bardzo mily i kulturalny
Nawet nie mialem zamiaru Cie pocieszyc, nie lubie jak ludzie sa szczesliwi, to takie wkurwiajace :O.

Gość koeloelel
w necie ciezko dobrac rozmiar.. wiem bo juz kupowalam tak./.

Gość weronikax
No ok,ale co kogo obchodzi jaki masz rozmiar? jakiego stanika potrzebujesz? Kupujesz taki jaki jest Ci potrzebny i nikomu nic do tego-Nie ma się co wstydzić.Ja jak kupuje staniki to zawsze siedze w sklepie tyle,aż wybiore odpowiedni:)

Gość calka
skoro w sklepach sprzedaja male rozmiary stanikow to chyba licza na to ze ktos je kupi. wiadomo ze jedna osoba nie wykupi calej dostawy wiec licza na wiecej osob kupujacych. zrozumialabym osobe mloda niedoswiadczona ale ty po 20 jestes juz staruchą pod tym względem. wiec umartwiaj sie skoro to lubisz.