Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniqqqqa

Załamana

Polecane posty

Gość moniqqqqa

Witam! Proszę poradźcie mi coś lub chociaż pocieszcie. Chyba jestem w ciązy.. NIe wiem na 100%, bo boje się zrobić test. Jestem matką trójki dzieci w wieku4 lat, 2 lat 6 miesięcy i chyba wpadliśmy. Zdarza się, chyba nas poniosło. Mój mąz nalegał abysmy współżyli bez zabepieczenia, a ja mu uległam. Głupia byłam. To już druga nasza wpadka . Miesiączka spóźnia mi się 5 dni a ja boje sie kupić test. Jak powiedziec o tym męzowi?

Gość no chyba nie bedzie zaskoczony
skoro sam nalegal - mogl pomyslec o zabezpieczeniu

Gość no chyba nie bedzie zaskoczony
nie wiem jakiej pomocy oczekujesz, zrob test , nikt tu nie jest wrozka przynajmniej bedziesz miala rzeczy i ciuszki dla malenstwa po starszych pociechach

Gość 8SWEETHONEY
ups :( no cóz jak ma sie juz kilkoro dzieci to najlepiej załozyc spiralke a teraz to juz chyba za pozno na rozpacz... trudno sie mowi, wychowalas trojke wychowasz i czwórke..

Gość Sympatyk-PiSu
ja ci dam zakładac spirale i kochac sie z zabezpieczeniem masz rodzic dzieci bo one sa nasza przyszłoscia narodu

Gość jagoda ty sie chyba
poniecasz - nie masz nic madrego do napisania to lepiej zajmij sie swoim dzieckiem

Gość do brzydkiej jagody-
po co na kązdym wątku wtrącasz swoej marne grosze? nie dojść cie tu jeszcze skompromitowali?? idz spac hehe

Gość do brzydkiej jagody-
albo ogoł ąsa po nosem hehe

Gość malinkacz
Autorko.. wyobrazam sobie Twoj strach, ale musiz zrobc test.. po co sie tak zadręczasz.. bedziesz miala pewnosc to pwiedz męzowi. Mam nadzieje ze w z=yciu codziennym z tym wszsytkim nie jestes sama.. Powodzenia

Oj baby, baby glupie jestescie jak but. Smiac mi sie chce z tego ze tak wam gram na nerwach :D

Gość aka ona 23
o wieśniara już krowy wydoiła :P Jadzka znowu w akcji heloł :D

nie dziwię się Tobie, też bym się załamała :( ale teeraz już nic nie zrobisz,musisz byc silna i miec jeszcze odrobinę nadzieii

Autorko , kochaliscie sie bez zabezpieczenia majac juz 3 dzieci :O a teraz wielki placz ze chyba w ciazy jestes. :O To co wy po 5 lat macie ? Nie wiecie jakie konsekwencje niesie ze soba sex? No blagam ... kobieta ktora ur juz 3 nie wie skad sie dzieci biora. Czemu sobie spirali nie zalozylas??? Tylko sie rozmnazasz jak krolica!!!

nie wierze ze sa tak głupie baby jak autorka mając 3 dzieci bzykać się bez zabezpieczenia i jeszcze namówił mnie no sierota boża

Gość autorka stara a glupia...
dobrze ci tak glupiA AUTORKO, ;/ jak mozna byc tak nieodpowidzialnym? ile masz lat sieroto? 14 ? chyba duzo wiecej skoro 3 ke juz masz. a meza bym wykastrowala!