Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Veronique86

Czy on mnie zdradzi?

Polecane posty

Gość Veronique86

dHej wszystkim :) licze na opinie dziewczyn i mezczyzn rowniez dotyczacego mojego problemu.Otoz,jestem w zwiazku z facetem od 2 la,mamy 4 miesiecznego synka,kochamy sie bardzo i zaczynaja sie schody.Po porodzie przytylam,nie mam swojej figury sprzed ciazy :/,probuje sie odchudzac,ale z marnym wynikiem,moj partner jest bardzo przystojny,nie jest Polakiem,dziewczyny ogladaja sie za nim :/.Moj mezczyzna,mowi mi,ze dla niego i tak jestem piekna,ze lubi sie tulic do mojego wiekszego cialka,ze musze dac sobie czas i na pewno to zgubie,kochany co? poza tym nasze zycie seksualne jest idealne,nie przeszkadza mu moja waga,za to mnie-bardzo,ale...w sobote wyjezdzam z synkiem do moich rodzicow,nie bedzie mnie miesiac,moze dluzej...on w tym czasie zaczyna nowa prace w nowym miescie i...tak sie martwie,jest tyle szczuplejszych dziewczyn,na pewno beda moze jakies okazje,jak myslicie,czy on moze mnie zdradzic z jedna z tych szczuplych dziewczat?? badzcie szczerzy prosze,dodam,ze nigdy dotad mnie nie zradzil i sam jest bardzooo zazdrosny o mnie

Gość Werona29
Halo,moglby sie ktos wypowiedziec?? :)

Po co burzyć związek głupimi i bezpodstawnymi podejrzeniami i zamęczaniem się. Musisz spróbować mu zaufać. Skoro problem Twojej wagi jest tylko w Twojej głowie a między Wami nic to tak na prawdę nie zmieniło, to nie masz czego się obawiać. Zdradziłabyć partnera jakby przytył? Nie wydaje mi się. Zdrada się raczej bierze z poważniejszych problemów w związku, a nie temu, że żona przybrała trochę na wadze:/

Gość Veronique86
no,on mi mowi to samo,ze to siedzi mnie w glowie i ze nie mam sie martwic tylko czasami wiecie jak to z facetami,pokusa:)

Gość tokijskazagadka
to zalezy jakie i czy ma zasady, tzw kregoslup moralny..

Gość Veronique86
Do Kaliban-dlaczego tak uwazasz?

Veronique86 => Bo ja będąc facet, który w razie potrzeby potrafi przemodelować swoje ciało w ciągu miesiąca, nie łykam tłumaczeń w stylu "nie mogę". Póki twój spełnia obowiązki małżeńskie z entuzjazmem jest ok. Jeśli nie pali się do pizdy powinnaś się bardzo zaniepokoić.