Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strefa !

Straż Miejska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość strefa !

Witam! Dziś zaparkowałam samochód na ulicy na której zawsze parkuje idąc na miasto. Miliony razy w tym samym miejscu na tej samej ulicy.Dziś wróciłam do samochodu i za wycieraczką czekała na Mnie niespodzianka MANDAT !! Niby strefa Płatnego parkowania!! Mandat w wysokosci 50 zł, na odwrocie napisane jest ze jezeli wplata zostanie uiszczona w najpozniej jeden dzien roboczy po wystawieniu zawiadomienia kwota wynosic bedzie 30 zł. Zastanawiam sie czy nie isc tam w piatek i zapytac czy nie dałoby sie jakos cos z tym zrobic skoro zawsze tam parkuje i wyszlam z samochodu na kilka minut. Jak myslicie?? da to cos? czy zostane wysmiana? I czy jak jednak kaza mi placic to czy piatek bedzie obowiazywal tą kwote 30 zł?? ??????????

Gość radiowóz na sygnale
"skoro zawsze tam parkuje i wyszlam z samochodu na kilka minut" nie bądź śmieszna :o

Gość ,mnbvcfdxsdfghjk
jak mnie złapią na morderstwie to powiem policji że zawsze tak morduje i mnie puszczą?

Gość strefa !
Jezeli nigdzie nie ma zakazu i chodnik zapelniony jest samochodami.

Gość he he he ale jaja
Proszę, powiedzcie że to prowo, bo po prostu nie wierzę, że dają upośledzonym prawo jazdy :-D

Gość strefa !
Nie kurwa nie jestem upośledzona! Po prostu zapytałam, a jak nie masz ochoty odpowiadać to nie odpowiadaj!! proste

Gość wezz to na klate
Ja tez kiedys zabulilam za nie oplacenie parkowania w parkomacie, no ale co mialam zrobic zaplacilam ten mandat. Kiedys straz miejska mi dowalila 100zl za stanie na zakazie, choc tez czesto tam parkowalam i nie tylko ja a caly rzad aut, no i tez zaplacilam. Daj spokoj zaplac to szybko 30zl to nie jest majatek, a przeciez nie pojdziesz tam i nie bedziesz robila z siebie slodkiej idiotki, ze nie wiedzialas czy cos tam, zycie, musisz zaplacic.

Gość strefa !
Najlepsze jest to ze odjechalam i jadac na rondzie jakis "pajac" wyjechal mi polowa samochodu na rondo, a ze bylam juz zdenerwowana po tym mandacie, powiedzialam sobie pod nosem kilka słów. pojechalam a ten koles pojechal za mna, przez kilka metrow jechal za mna a pozniej uslyszalam syrene policyjna, podjechalam sobie pod blok a ten koles podjechal i zapytal czy ja bym chciala z Nim porozmawiac, bo cos sie zbulwersowalam na rondzie ! Policjant !!!!