Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja juz nie wytrzymam

czy tak moze byc??? juz nie daje rady,napisalam skarge do zarzadcy budynku

Polecane posty

W związku z bardzo uciążliwym zachowaniem i niestosowaniem reguł współżycia sąsiedzkiego przez sąsiadów Państwa B. zamieszkałych przy ul. Kościuszki 4a/4 proszę o niezwłoczną interwencję w tej sprawie. Od dłuższego czasu w mieszkaniu Państwa B. niezależnie od pory dnia muzyka gra tak głośno, że w moim mieszkaniu, które znajduje się nad mieszkaniem w/w Państwa nie można prowadzić normalnego, codziennego życia. Poziom dźwięku, jak również wibracje powodowane tym dźwiękiem sprawiają, że podłoga w moim mieszkaniu drży, a cała moja rodzina nie może normalnie funkcjonować. Zachowanie sąsiadów niejednokrotnie podyktowane jest złośliwością, ponieważ po mojej interwencji osobistej u Nich, z prośbą o ściszenie, dźwięki nasilają się bardziej, a po interwencji policji jest kilkudniowy spokój i wszystko zaczyna się od początku. Nie pomagają nawet wielokrotne prośby uzasadniane tym, że mój piętnastomiesięczny wnuk nie może spać. Państwo B. wychodzą z założenia i swoje poczynania argumentują tym, że „do 22 im wszystko wolno. Jednak chcę zaznaczyć, że zachowanie tych lokatorów jest naruszeniem artykułu 51 Kodeksu Wykroczeń i jeśli Administracja zarządzająca nie zareaguje odpowiednio, moje poczynania w tej sprawie przybiorą formę drogi sądowej. Zachowanie tych lokatorów pozostawia wiele do życzenia także w kwestii utrzymania porządku i higieny na klatce schodowej oraz bezpieczeństwa publicznego związanego z trzymaniem zwierząt w mieszkaniu. Państwo B. mają dwa psy, które wypuszczane są na podwórze bez opieki oraz bez kagańców. Psy są bardzo agresywne i niejednokrotnie próbują atakować sąsiadów. Takie zachowanie jest naruszeniem art. 77 Kodeksu Wykroczeń i również w tym przypadku brak reakcji Zarządcy i brak poprawy zachowania sąsiadów będzie skutkowało moją dalszą interwencją. Poza tym, że psy wypuszczane są bez opieki na podwórze, załatwiają się w korytarzu, a ich właściciele nie kwapią się aby odchody swoich zwierząt posprzątać. Jest to bardzo uciążliwe i przeszkadza w normalnym korzystaniu z korytarza. Opisane przeze mnie zachowania są notoryczne i nagminne, a sąsiedzka kulturalna prośba nie pomaga, ani nie skłania Państwa B. do poprawy zachowania. Bardzo proszę o interwencję i wyciągnięcie konsekwencji oraz o informacje w sprawie podjętych przez Zakład Gospodarki Mieszkaniowej działań mających na celu poprawę współżycia sąsiedzkiego ze strony Państwa Brodowskich. Z poważaniem

Gość Cheryl Cole
Nie da się prośbą to trzeba groźbą.

Gość ,mnbvcfdxsdfghjk
państwo brodowscy zamieszkali przy ulicy kościuszki 4a m 4 a ustawa o danych osobowych Cię nie dotyczy, że podajesz takie informacje na forum publicznym?

wlasnie jestem po interwencji policji, dziadostwo, nikomu nie zycze takich sasiadow :o

nie podalam miejscowosci to raz a dwa zwyczajnie zapomnialam wykasowac po przekopiowaniu... jak zwykle na kafe musza sie czepic :o

i jak juz to ustawa o ochronie danych osobowych 🖐️