Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania8413

ciąża

Polecane posty

Gość ania8413

Czesc Dziweczyny! Czy całkowity brak objawow ciązy w drugim miesiącu to normalne?wczesniej odczuwalam zgage,zmeczenie a teraz jak nowo narodzona

Gość ania8413
a i piersi tez nie bola!

Gość ?...
podstawowym objawem jest brak @... a inne nadejdą w swoim czasie.. a piersi nie mas znawet ciut większych? jezeli nie to sie nie martw. jeszcze tych objawow bedziesz miala dosyc

Gość ania8413
Martwi mnie tylko to , ze wczesniej one byly a teraz juz nie! czy to mozliwe,ze tak nagle mozna ich nie odczuwac?Wizyte u lekarza mam dopiero w przyszłym tygodniu i dla tego mnie to martwi. Tyle sie obczytałam o obumarlej ciązy i moze to dla tego:(

Gość ania8413
Ktos mi jeszcze odpisze?:(

Gość ania8413
a co do piersi to bez zmian nic wieksze nie sa:(

Gość ania8413
a i jeszcze jedno cały czas czuje sie tak jak by co0s ze mnie wypływalo a nie wyplywa i dzieki Bogu:)

Gość mbmbjm
u mnie zanik bolu piersi byl oznaka obumarcia plodu, u ciebie wcale tak byc nie musi, kazda kobieta przechodzi ciaze inaczej,

Gość ania8413
a czy juz nic wiecej nie czulas?

Gość ania8413
ja tydzien temu jeszcze mialam ból miednicy i caly cza czuje jak bym miala zaburzenia lekkie wzroku:(co nigdy wczesniej nie miałam

a dokładnie w którym tygodniu jesteś? Piersi raczej powinnaś "czuć" cały czas na początku raz mniej, raz bardziej, ale cały czas np. przy dotyku

Gość ania8413
dokladnie to 7 tydzien

mdłości nie każda kobieta ma, ale piersi chyba każdą bolą. U mnie taki brak objawów nie był dobry, ale każdy organizm jest inny. Może dla Ciebie ciąża to super sprawa :) i nie będziesz miała uciążliwych objawów

Gość wwee
brak objawów to nic dobrego...większe jest wtedy ryzyko poronienia...bo świadczy to o niskim poziomie progesteronu ...to wysoki poziom progesteronu sprawia ,że kobiety wymiotują i odczuwaja bóle piersi...a wysoki poziom hormonu jest niezbędny do utrzymania ciąży...