Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nianianianianiania

ile zarabia opiekunka do dziecka?

Polecane posty

Gość nianianianianiania

witajcie dziewczyny mam do was wielką prośbe otóz ile zarabia przeciętnie opiekunka do dziecka i w jakich godzinach pracy?sama jestem mamą wziełam sobie pod opieke dwu letniego chłopczyka umówiłam się z jego mamą na kwote 650zł, ale problem tkwi w tym bo płaci mi na miesiąc bez względu na godziny czasem pilnuje go od 8-15 a czasem ta mama troszkę wykożystuje mnie przynajmniej tak mi się wydaje i przychodzi po dziecko o 18-19. Dodam że weekendy i wtorki mam wolne co o tym sądzicie czy to się opłaca?

Gość to zależy w jakim
mieście pracujesz. Ja pracuje w prywatnym żłobku, tj taki klubik sprawujący dzienną opiekę nad maluszkami i u nas płaci się 650 zł od dziecka. A z tego co wiem to znajomi płacą opiekunce za opiekę nad 1,5 rocznym chłopcem 1100 zł

Gość nianianianianiania
mieszkam we wrocławiu i dziecka pilnuje u siebie w mieszkaniu

licząc, że w tym miesiącu zrobisz 117 godz. to wychodzi 5,50/godz. (liczę pracę 8-15). Pewnie jutro masz wolne, ale z drugiej strony ona naciąga Cię na godziny w inne dni. Dowiedz się, jaka stawka jest we wrocławiu i licz może od godziny. Moja mama w dużo mniejszym mieście daje studentce 5zł/godz. Rozliczają się, co do minuty i nie ma problemu. Tylko tamta dziewczyna jest z doskoku, aby odprowadzić brata ze szkoły i trochę z nim posiedzieć czasami 2-3godziny. Babce, która była na stałe dawała 400zł, bo takie tam kwoty za opiekunki są

Gość gość
zalezy od tego gdzie pracuje :) no ale teraz liczy sie to czy opiekunka zna jezyki i czy ma jakies zaplecze teoretyczne i merytoryczne, dlatego lepiej patrza na osoby chociazby ze studium kierunkowym. www.dental.szczecin.pl

Gość gość
Również ciekawe artykuły można znaleźć na stronach Zobacz całość: 7 grzechów głównych niani www.warszawaniania.pl Jak zostać dobrą opiekunką do dziecka ? www.warszawaopiekunka.pl Czym kierować się przy wyborze niani dla dziecka? www.nianiapraca.pl Opiekunka na wakacje www.krakowopiekunka.pl Szukając niani – sprecyzuj swoje oczekiwania www.opiekunkadodzieckakrakow.pl Opiekunka do dziecka, babcia czy przedszkole? www.opiekunkadodzieckapoznan.pl Niania z zamieszkaniem we Wrocławiu www.opiekunkiwroclaw.pl Chcesz wrócić do pracy po urlopie macierzyńskim? www.opiekunkalodz.pl Jak wybrać odpowiednią opiekunkę www.opiekunkalublin.pl