Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaFajna9885646

Ważne pytanie do Wszystkich do wszystkich doświadczonych kobiet.

Polecane posty

Gość TakaFajna9885646

Co mam na myśli pisząc doświadczone? A to, że więcej przeżyły ode mnie, natomiast ja jestem jeszcze smarkulą i na pewno nie posiadam takiej mądrości życiowej jak dojrzałe kobiety. Oto treść pytania: Czy będąc w związku z rozwodnikiem z dwójką dzieci muszę pogodzić się z tym, że zawsze będę na drugim planie? Jestem bezdzietną panną oczywiście. Co na ten temat sądzicie? Tak dla jasności, ja 22 lata, on 40 lat.

Gość dlaczego zakładasz
że będziesz na drugim planie? Źle do tego podchodzisz. Musisz natomiast przyjąć do wiadomości,że ta jego przeszłość będzie w waszym życiu.

Gość kasiulekkasiulekkasiulekkuuusi
Nie ma mlodszych na tej planecie?:classic_cool: Pisze jako doswiadczona:D Rozgladaj sie za mlodszymi.

ja bym się w to nie pchała... a dzieci w jakim wieku? pewnie kilka lat młodsze od Ciebie? mieszkają z ojcem czy z matką?

Gość TakaFajna9885646
Moja mama zawsze mi powtarza, że taka dziewczyna jak ja zasługuje na normalnego faceta a nie na wybrakowany towar z wieeelkim plecakiem na plecach i dużo rzeczy sobie będę musiała odmawiać. A to meble do mieszkanie, bo dzieci i jego była żona będą potrzebowały alimentów. Ja to rozumiem i tak naprawdę nie chciałabym mieszać się w cudze życie i zabierać dzieciakom kasę, bo nigdy bym nie chciała, aby mnie tak traktowano. Powinnam poszukać sobie wolnego faceta, bez dzieci, prawda?

Gość kasiulekkasiulekkasiulekkuuusi
Ojciec koorwik podzielil sobie mamuske na dwie dwudziestki, daj se z nim spokoj za mloda jestes, on juz spierdolil sobie zycie, nie spieprz sobie:classic_cool:

Gość TakaFajna9885646
Córka lat 10 a syn 13 - mieszkają z matką.

Gość Stokrotka Polllna
zadałaś się z moim ex?:P pasuje bo on przyznaje sie tylko do 2 dzieci a ze mna ma jeszcze 3, ale tym się nie chwali:(

szukaj młodego tego zostaw w spokoju --zycie sobie spieprzysz

Gość TakaFajna9885646
Trochę mi wstyd. Wiele kobiet uważa takie dziewczyny jak ja za poważne zagrożenie dla ich dzieci dlatego często knują durne intrygi żeby rozdzielić daną parą. A ja jestem normalną dziewczyną, nawet widziałam te dzieciaki, kupowałam im prezenty, ale nigdy mnie nie polubią i chyba mi nawet na tym nie zależy. Nie moje bachorki : )

Gość Stokrotka Polllna
trzeba byc niezla desperatka by brac faceta z takim bagazem:O zawsze bedziesz na drugim (co ja mówie "na drugim":O) na ostatnim miejscu, po dzieciach, byłej żonie, rodzinie, kolegach i listonoszu nawet...:(

Gość TakaFajna9885646
Sama nie wiem co mi się w nim podoba. Może jego męskość, odpowiedzialność, to jak mnie traktuje... Ale ja tak nie potrafię. Ja chcę mieć dziecko...

Gość Stokrotka Polllna
skor ma już dzieci pewnie nie będzie chciał mieć kolejnego z tobą

Gość TakaFajna9885646
Poruszam czasem ten temat i powiem Ci szczerze, że mnie zbywa, albo zmienia temat. Np. na moje pytanie: Ciekawa jestem jak wyglądałoby nasze maleństwo...on odpowiada: na pewno byłoby ładne po Mamusi.

Gość eks grubaska
młoda jesteś, za rok dwa i tak zmienisz zdanie a że tak spytam- jak relacje z ojcem twoim? jako doświadczona mówię ci- nie jesteś dość dojrzała by dać radę... wypali się

Gość TakaFajna9885646
Relacje z moim ojcem są kiepskie i czasem tak sobie myślę, że bardziej szukam sobie tatusia niż chłopaka.

Gość TakaFajna9885646
A jest to w ogóle możliwe, że on mnie kocha? Taką młodą dziewczynę? Może imponuje mu tylko mój młody wygląd? Może myśli sobie za dużo w tej swojej główce?

Gość Szwarc Harrrakter
nie, chołas swoja była a ty jestes tylko do sexu