Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mustafa23

kto ze mną pogada? ( Tak po prostu)

Polecane posty

Gość mustafa23

Nie mam przyjaciół, ani nikogo komu mogłabym się wygadać. Taki dzisiaj rachunek moralny zrobiłam i doszłam do wniosku że stoję w miejscu. I przeraziło mnie to że na myśl że trzeba coś z tym zrobić i rozwijać zaczęłam się wycofywać, nagle miałam 1000 przeszkód przed sobą.... Czy tak już będzie do końca? Nie jestem nieszczęśliwa ale jakaś osowiała MAm 23 lata i jestem stara, stara, stara... nudna nieinteresująca bez pasji i iskry bez cierpliwości i dokładności bez odwagi i dystansu Moje " tristia"...

czarny tylko nick ,gdyż będą sie podszywać i rozmowa zejdzie na inne tory:(

:) to jak większość moich koleżanek z siłowni :) póki co grube i aseksualne, ale jak się postarają , to za pare miesięcy ,,,kto wie:)

Gość
jak tak po prostu to moze ja????????

Gość mustafa23
Stokrotnie witam.

Gość To takie jest truddnee
Chcialabym miec takie problemy jak ty. Mam 26 lat.Roczne dziecko,ktore wychowuje sama.Nie mam pracy a co za tym idzie brak kasy. Dzis mnie siostra podratowala- przyniosla mi troszke jedzenia dla mnie i dla corci. A na po zatym rzucam palenie.I dostaje juz nerwicy.Za to siedze i ciagle jem. Wszystkie problemy iinych to dlamniepryszcz bo w zyciu przerabialamjuz wszystko. Teraz ten okres w moim zyciu powinien byc najlepszy a jest najgorszy.

się zaczerniłam :) Nie mam zadnej deprechy ani nic w tym stylu tylko brajuje mi przyjaciół ludzi wokół siebie. Ostatnio z ciekawości sięgnełam nawet po "samotność w sieci". Ogólnie połknęłam ksiązkę w 2 dni ale mi się nie podobała

Przykro mi że ci tak ciężko na pewno będzie lepiej kiedyś.Ddom samotnej matki, paczka papierosów koszyuje niemal 10 zł zato można 2 dni przeżyć - nie oskarżam -ale nie lubię palaczy

Ja mam niby najlepszy okres w swoim życiu wreszcie wyrwałam się z domu pełnego pijaków i złodzieji dostałam na UJ, mam od 5 lat kochanego chłopa i żadnych przyjaciół

Po oplatach zostaje mi ok 200zl na miesiac na nas dwie.Jest ciezko.Mieszkamy same we 2.

a teraz postanowiłam się upić . Własnie otwieram 2\drugą perłę- cudowne piwo nie chcę pić samotnie...

Tak.Jeszcze d nie dawna nie mialam prolemow z kasa.A teraz jest bieda u mnie.

Ponoć każdy musi biedę odczuć Tak mówi mama Wiem że to nieprawda żazdroszcżę dzeciom z bogatych rodzin które zawsze miały jedzenie w szkole.

Amirko.. gdyby się okazałoże nikt nawet własna rodzina cię nie lubi jak byś się czuła? Jedyne co mam to chłopak który nie wiem jak długo ze mną wytrzyma....

Siostra dzwoni tylko gdy trzeba jej kasy brat wogóle mama nie ma czasu nawet na rozmowę przez telefon a reszta uważa mnie za dziwoląga i traaktuje jak powietrze

Na ostatnich wakacjach było tak że po prostu wszyscy się unikali żeby nie spotkać się w drodze do łazienki czuję że zawiodłam mamę , bo nie biorę udziały w wyścigu szczurów tylko żyję sobie powoli spokojnie zarabiam tyle ile mi trzeba na życie i trochę zabawy

Ale zostawię temat rodziny. To zbyt bolesne, dzieciństwo miałam straszne i odkąd pamiętam byłam dorosła. Poważna. Zajmowałam się domem ... bardzo mnie skrzywdzono odebrano młodość.... BOże aż mi sie ryczeć chce..ŻAAAAAl

to jest twoje zycie i twoje decyzje nie mozesz robic tego co ktos cche a wyscigi szczurow wcale nie wychodza ludziom na dobre poza tym jestes mloda masz czas wazne jest zebys ty miala satysfakcje z tego co lubisz a nie zadowalala innych

zrozumie tę niemożność zmian i strach tylko ktoś tak samotny jak ja. Ale pogadajmy o czymś zwyczajnym...