Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek89cze-wa

Poszukiwana nauczycielka sexu

Polecane posty

Gość prawiczek89cze-wa

Witam was drogie panie. Założyłem wątek na tym forum w celu znalezienia Sex Nauczycielki, która wprowadzi mnie od podstaw w świat seksu. Jestem młodym chłopakiem (21 lat) mieszkam i pochodzę z Częstochowy, moje doświadczenie w "tych sprawach" jest ZEROWE, tzn. jestem prawiczkiem. Tak, tak, wiem co możesz sobie teraz pomyśleć... Jak w tym wieku i dzisiejszych czasach, można być jeszcze prawiczkiem ? Skoro seks jest wszędzie i otacza nas z każdej strony. Nie uważam się za jakiegoś brzydala i myślę że jestem w miarę przystojny, lecz nie mnie to oceniać... Po prostu nie czułem się wcześniej gotów do rozpoczęcia życia seksualnego. Poszukuję kobiety w wieku bez znaczenia która nauczy mnie miłosnego kunsztu. Nie oczekuję sponsoringu i sam nie mam zamiaru nikogo sponsorować. Zapewniam 100% dyskrecji. Jeżeli pragniesz abym został twoim uczniem, napisz do mnie maila na adres... prawiczek89@vp.pl W celu bliższego poznania się, ustalenia szczegółów i ewentualnej wymiany zdjęć

Gość babcia kaczanowska
Rolnik! łostow go w pokoju, jak sie synek chce ucyć, to niech sie ucy. Tera takie casy, ze matura sie każdemu przydoł

Jo go nawet wew przedpokoju nie ostowie. Bo my nieuk, weźnie i zapaskudzi! p.s. W miłości ni ma litości. Nie wicie o tem babko_