Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosenny zestaw

NUDA NA KAFE

Polecane posty

Gość wiosenny zestaw

Nudno tuu, znajdzie mi jakiś kontrowersyjny wątek !

Gość wiosenna promocja
wszyscy świętują długi weekend :classic_cool:

Gość wiosenna promocja
po co się dołować :o

Gość wiosenny zestaw
jestem jakaś popaprana, twoja emotka przy wpisie jest frapująca, wręcz intrygująca :D Opowiedz o swoim problemie

dobra przyznaje się ..jestem nastolatką która wykończyły inne nastolatki z gimbusu czekam na beztroskie wakacje ,a potem nareszcie idę do technikum....matko męczyłam się z tymi dzieciakami 3 lata ... a jestem zdołowana bo jeszcze miesiąc muszę z nimi siedzieć :(

Gość wiosenny zestaw
no ci się przyznam ze ja jestem chyba bardziej popaprana, bo ja chce chodzić do szKoły tylko dlatego zeby nie byc sama. Nie znoszę wakacji bo potwornie się nudze.

Gość wiosenny zestaw
a co robia te twoje "kolezanki" ? Wieem, panienki w wieku gimnazjalnym potrafią byc wredne, szczegolnie wyszczekane z obstawą. Zastanow się czy to co robią nie wchodzi na teren łamania prawa.

to pewnie masz fajną klasę...mnie się nie udało do takiej trafić,co miesiąc nas zawieszają w prawach uczniów ..bożżż...kurna co chwile mamy przeszukania w plecakach ,a to frustrujące bo mi dyrka nie powinna grzebać w podpaskach i w apapie jesteś w gimnazjum czy w liceum?

koleżanki są w miarę..chociaż każda sobie za przeproszeniem dupe rąbie to wina chłopaków oni zawsze coś odwalają prawie każdy chłopak z mojej klasy ma wystawione zachowanie nieodpowiednie na koniec roku..

Gość wiosenny zestaw
II liceum, mam toksycznych rodzicow ktorzy trzymają mnie pod kloszem nawet w wakacje, fakt prawda klasę mam spoko. Twoja klasa to klasa rodem z "galerianek"? PAtologiczna i zanizająca poziom? Współczuje, mialam taka w gim, chociaz u nas to przynajmiej smiesznie było. Moze wybierz się do LO, zauwazyłam że dobry poziom szkoły sredniej jest tak jakby selekcją, te matoły i matołki zostają w zawodówkach, ci co mają wiecej szczescia ciesza sie ze są w techników. Ot moja obserwajacja, ale sprawdza się

eh..aż tak bardzo twoi rodzice się tobą ,,opiekują'' ? jej to ja już tak nie mam jak powiem np. że chce pojechać na koncert to tata sie zgodzi i jego żona ..oczywiście jak sama za to zapłacę :D heh ale u mnie też jest inna sytuacja bo gdy skończyłam 12 lat to zostałam pół sierotą wiec mój ojciec nie chce za bardzo się wtrącać bo i tak widzi ,że mu nie odwalam jakiś scen ..i nie mam zamiaru.. nie wiem czy to w każdym gimnazjum tak jest?! no ja jednak wole iść do technikum..w sumie mam upatrzone dwa i jedno liceum..ale jednak ,,moja'' przyszła szkoła jest w miarę fajna z tego co wiem od pewniej znajomej osoby która tam uczy..

Gość wiosenny zestaw
spoko, ale miej na uwadze ze nauczyciel nigdy nie wypowie sie zle o swojej szkole :P

to jest szkoła spożywcza i wiem ,że tam piekarze to gagatki ale nie sprawiają większych kłopotów tylko lubią sobie żartować ... mintajos- no niestety...raczej nie mam sie czym chwalić a ty lubisz chodzić do szkoły ? [w sensie do samego gimnazjum]

hm.... no tak i nie, nie bo wiadomo nauka, a tak bo jest tam pare fajnych osób, z którymi niestety się rozstanę :( tak mi sie nie chce iść do lo :(

a właśnie dzisiaj w miarę ,,normalny'' chłopak podszedł do mnie i się spytał czemu ja zawsze taka smutna chodzę normalnie miałam ochotę krzyknąć : nie jestem smutna tylko wkurwiona ! no ale postanowiłam trzymać język za zębami bo co ja sie będę wyzywać na jedynym ,,normalnym '' chłopaku..

mintajos-no znam ...bo ja mam przyjaciółkę w szkole i się boję ,że kontakt może nam się troszkę podłamać bo nie wiadomo jak to będzie z czasem po szkole bo obie mamy je dość daleko no i ogólnie w szkole ponadgimnazjalnej jest więcej lekcji :(

ja ci powiem tak..ja się staram ale mam średnią coś 3 z kawałkiem ktoś może powiedzieć ,że ja się nie uczę ale kurcze nie wiem co jest..ja mogę się uczyć długgoo parę dni na sprawdzian a i tak 3 dostaje a jak tam u ciebie?

ja też pewnie coś ok 3 średnią będę mieć, ale ja się nie uczę no to :classic_cool: poza tym mi takie głupie rzeczy jak brak pracy domowej obniżają ocenę 😭 mi się nigdy nie chciało uczyć :P

Gość wiosenny zestaw
słabo troche, jak srednie 3. W gim pasek by wypadalo miec ;d

no mi też nie ale u mnie to chyba jest trochę inny problem... ja się potrafię skupić nad lekcjami może na pół godz a potem to już nie wiem o co mi samej chodzi i się wkurzam :( a wiec idziesz do liceum czy jakieś technikum też masz na uwadze? :)

Gość poranek87
w sumie miło mi poczytać o waszych problemach, pozawala mi to zapomnieć o swoich. ale bym wrocila do swojego gimnazjum!