Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przerwa miedzy palcami 90

czy chude ma szanse na zwiazek ?

Polecane posty

Gość ja qb
wieksze niz grube:) 😘

Gość ja qb
wiem, juz mnie nie lubisz, ehhh:(

Gość ja qb
co najmniej takie samo jak w normie, choc to tylko kwestia gustu co do fizycznosci, sa wazniejsze rzeczy i Ty wiele z nich posiadasz, naprawde:) nic nie bede zamykac, wiesz ze je lubie, wszystkie na @ nie, przepraszam za poniedzialek, zasnalem z kompem na kolanach po wklepaniu paru zdan:o a mam sporo do napisania. dziekuje za cierpliwosc, jest nieoceniona😘

::D:D :classic_cool:ale nie lub ich az tak XD bardziej niz zwykle stresuje mnie robienie z siebie idiotki(( :classic_cool:))na Twoich oczach :classic_cool: ;) wole sie tu totalnie INCOGNITO rozbestwiać :classic_cool: ;) dzieki :** chyba sie zgasiłąm :classic_cool: na cały wieczór 😭 :classic_cool:i to na całym forume świruj of kurs , ale wiesz troche na zasadzie :"Gdy nie ma w domu dzieci to jesteśmy niegrzeczni";]

Gość ja qb
Tak naprawde to jestes najlepsza dziewczyna na tym forum:) I zeby nie zmylil cie moj mlody wiek(w lipcu 17) to mam duzo do zaoferowania:) z takim chlopem jak ja konie mozna krasc a i o ksiazkach chetnie porozmawiam

zapomniałeś o : :classic_cool: jak bedziemy sie tak chwalić 😭 , to nam zaczna zazdroscic :classic_cool: [w końcu czegos ((:classic_cool: )) ] a to poczatek końca wszytkich moich przyjazni tutaj 😭 :classic_cool: no a że innych nie ma 😭 ryzyko jest duże :classic_cool: Qubba !:D:D z kazdym Twoim wpisem musze łyknąc listek persena , co spowalnia wszytkie moje ruchy :classic_cool: kolejny post za 5 lat :classic_cool: ;p ;)

wpis o 23:10 to podszywacz, ale z pierwszym jego zdaniem jak najbardziej sie zgadzam:) z ta roznica, ze nie ograniczalbym zakresu do tego forum😘 nie robisz z siebie idiotki, a nawet jesli czasami na to wyglada (tylko wyglada), to przynajmniej jestes w tym szczera. gdyby wszyscy mieliby byc tak samo szczerzy, z pewnoscia wypadliby jakies 153 razy gorzej:classic_cool: stresuj sie do woli, przynajmniej bede mial duzo pracy z odstresowywaniem Cie moim osobistym odstresowywaczem:classic_cool::D

Gość taaak Przerwa jest bardzo
autentyczna..... jak na projekt :classic_cool:

Przerwunia nie jest projektem, jest wspaniala, kochana bardzo ladna dziewczyna- znam (troche), widzialem jej spory kawalek:classic_cool: wiec wiem co mowie:)

Gość taaak Przerwa jest bardzo
jedno z drugim sie nie wyklucza ;)

Akurat w tym wypadku projekt mozna wykluczyc w 100%, recze glowa.

jaraj sie do oporu Maua, Tobie tez sie cos od zycia nalezy:)

ide spac, postaram sie odezwac jutro (ale to nie obietnica;) )😘