Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MMM.aaaa.

Ciąża - tabletki anty

Polecane posty

Gość MMM.aaaa.

Mam problem . Zaczelam brac tabletki anty. KOncze dopiero 2 opakowanie .. W miedzy czasie mialam krwawienia .. zle sie czuje , jestem senna i mam mdlosci .. Zaczelam wspolzyc od razu po wzieciu 2 pierwszych tabletek .. robie to srednio co 3 dni z wytryskiem w srodku .. 2 razy jak dotąd zapomnialam jej wziasc .. Czy to wgl mozliwe ze jestem w ciazy ? ; o

Gość luzia00
prawdopodobieństwo zawsze istnieje, znam parę, gdzie dziewczyna biorąc regularnie tabletki zaszła w ciąże. Jednak może te objawy masz przez to za sie stresujesz, albo to zwykle zatrucie. Badz dobrej mysli i nie panikuj ;) pozdrawiam

Gość prs
jasne, że możesz. Tabletki działają od razu po pierwszym dniu ale też przestają działać zaraz jak je odstawisz. Decydując się na branie tabletek powinnaś mieć na uwadze, że trzbea je zażywać co dzień najlepiej o tej samej porze. Najlepiej bedzie jak ustawisz sobie przypomnienie w tel - u mnie to się sprawdzało :)

słuchaj niektórym dziewczyn wystarczy, że pominą tabletkę o kilka godzin nie przekraczając magicznej 12. Co prawda to bardzo rzadko no ale jednak. Jeśli dwa razy wzięłaś po ponad 12 h to ja bym na Twoim miejscu z niecierpliwością wyczekała krwawienia z odstawienia

można zajść w ciąże jeśli się zapomniało tabletki o dobrej porze, przecież nikt sobie bez powodu tego nie wymyślił że trzeba je brać regularnie prawdopodobieństwo jakieś tam jest, a po drugie to jeśli się źle czujesz to trzeba do gina iść po prostu bo może masz źle dobrane tabletki