Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maaarysieńka

MAM MĘŻA MURZYNA ale on mnie olewa i się nudze

Polecane posty

Gość Maaarysieńka

nie mówi co prawda po polskiemu tak jak ja i dlatego przychodzę tutaj ale tutaj też mnie olewają. co mam zrobić ?

Gość wiosenny zestaw
ja bym nie chciała męza murzyna :D Chociaz mowią ze murzynskie pały duze są ;d

Gość jomalka
uu czyli nie tylko ja tu buczę...

Gość jomalka
takie to pokopane wszystko mi sie dzis wydaje, moze jutro bedzie nam lepiej..?

mój murzynek jest ok bo tak jak ja interesuje sie chistoriom. on interesuje sie powstaniami murzyńskimi a ja powstaniami polskimi

Gość wiosenny zestaw
powstaniami murzynskimmi hahahahha rozwalilas mnie kobieto ;d a raczej pewnie dziewczynko, patrząc na fakt, ze jakby nie bylo historia napisałas przez ch.

Gość wiosenny zestaw
Za granicom, achh to wiele wyjaśnia. :D:D

ale popieram całym sercem jaroslawa kaczynskiego i tylko na niego bedem glosowac w wyborach on jest prawdziwym polakiem i patrjotom a ci co chcom glosowac na tuska podjudzeni przes polskojezyczne media przegraja bardzo i wstydzic sie bedam

Gość wiosenny zestaw
przykro mi, ale Tusk nie startuje w wyborach prezydenckich 2010. Z PO startuje pan Bronisław Komorowski, obecny marszałek sejmu pełniący fukncje prezydenta. Cos tam w USA chyba TVP Polonia nawala. :D Ciekawa jestem twojego zdania na temat pierwszych dam, zon kandydatów. Moim zdaniem zona Komorowskiego jest bardzo nieprzyjemna, niemiła i mało reprezentacyjna.

na jedyn topiku o polityce nie chca ze mnia rozmawiac, na drugim nie chca ze mna rozmawiac i tutaj tez nikt nie chce ? bo powiem tatusiowi i mezowi i bedziecie mieli !

wiadomo ze najpiekniejsza zone ma jaroslaw kaczynski. zona tuska jest brzytka a zona komorowskiego jeszcze bardziej bo gruba

Gość wiosenny zestaw
jarosłAW nie ma zony ;/ Mialam nadzieje, ze trafiłam na kogos z sarkastycznym poczuciem humoru, trafiłam na nieedoruchanego frajera, pewnie 13-latkę. Ehh, zegnam :*

Gość wiosenny zestaw
człowiek na poziomie wie co to sarkazm. A poza tym jestes tania guma od kaleson, bo ja usiłuję cie obrazic, a ty nie reagujesz xd

nie chcecie rozmawiac to nie. ide sobie na obiad a wy czytajcie sobioe polskojezyczne gazety i oglondajcie polskojezyczne telewizje. my patroci uratujemy ojczyzne w potrzebie i glosowac bedziemy tylko na kaczynskiego jaroslawa ktory ma poparcie juz ponad 60 procent