Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka 71

czytałyscie to!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Tam kobieta nie ma żadnych praw,a prawo jest ustanawiane przez mężczyzn.Kobieta ma tylko rodzić dzieci-najlepiej chłopców,zajmować sie domem,słóżyć mężczyznom itp.To jest temat "rzeka"!Polecam Ci książki"Spalona żywcem","Safiya","Honor kobiety"."Klejnot Medyny"i wiele,wiele innych tzw.Arabików z nich dowiesz się więcej na ten temat!A "Spalona żywcem"i"Safiya"-są świetne,właśnie je przeczytałam!

Gość aka ona 23
pewnie była wyzywaaco ubranna i wzieto ja za kobiete o lekkich obyczjach...

Gość tak tak tak kolejna schiza
nadzieja nie czytaj za wiele tragicznych romansidel - bestsellerów bo w wiekszosci b. ubarwiona rzeczywistosc badz po prostu fikcja literacka :P p.s mam za meza TURKA oh eh pewnie mnie zniewolil i zabral paszport, trzyma mnie w klatce i kaze chodzic w huscie ;) musze was zdziwic... nie kazdy muzłumain traktuje kobiete jak niewolnice i maszyne do rodzenia dzieci i niewolnice do gotowania obiadów :P

Gość muesz cie zdziwic ale..
turek to nie arab ;/

Gość do tak tak tak kolejna schiza.
jedz do Egiptu,zwiaz sie z prawdziwym Arabem(bo mowa tu o Arabach,a nie muzulmaninach) i wtedy pogadamy o prawach kobiet. Albo jedz po prostu na wycieczke i zobaczysz jak kobiety wszystko co maja nosza przy sobie bez przerwy,bo w chwili gdy mezczyzna pokaze jej drzwi nie bedzie mogla wziac nawet torebki ze stolu...

Do tak tak tak kolejna schiza-czytam takie książki,które mnie interesują,a nie napisałam nigdzie,że każdy muzułmanin jest taki sam:P

Gość gfhgfhdrh
No oczywiście, nie kazdy jest taki sam... Tak samo jak nie kazdy polak jest złodziejem, pijakiem, gwałcicielem, oszustem i leniem... Ale czy to znaczy że ufasz wszystkim? Nie zamykasz mieszkania na klucz i zostawiasz otwarte drzwi ? Nie masz obawy chodzić nocą po jakichś nieoświetlonych uliczkach gdzie mieszkają ludzie lubujący się w alkoholu i narkotykach? Ale wątpie czy ktoś taki jak ty czy inne "odwazne" byłyby takie skore do wyjechania do takich krajów i życia tam...

Do tak tak tak...-.Podałam akurat przykład książek,ale to nie jest jedyne źródło informacji,z którego można się więcej dowiedzieć na ten temat:P.Ale pewnie to wiesz:P