Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość amag89

Przedłużanie włosów w Krakowie, polecam

Polecane posty

Gość amag89

Witam, ostatnio bardzo intensywnie poszukiwałam fryzjerski która pomogłaby mi w spełnieniu mojego marzenia. Od zawsze miałam cieniutkie, łamliwe włosy, do tego rzadkie, dlatego zawsze nosiłam krótką fryzurę. Ale miesiąc temu wychodziłam za mąż i chciałam zabłysnąć. Szukałam długo... Czytałam na internecie o różnych metodach. Ale z tego co wyczytałam to i tak za wiele się nie dowiedziałam. Dużo fryzjerek polecało micro ringi - bo tanie! ale uważajcie, micro ring nie niszczy włosów, ale cebulki będą bardzo obciążone. Wreszcie dostałam od znajomej telefon do Pani Ewy Geraszek! Wspaniała kobieta! Zaproponowała metodę na tulejki termokurczliwe. Włosy trzymają się idealnie, gratis otrzymałam szczotkę do pielęgnacji moich nowych włosków, od razu zakupiłam też odżywki u Pani Ewy, bo prowadzi też sklep. Naprawdę warto. Teraz po czasie zastanawiam się nad kursem z przedłużania, sporo już wiem na ten temat, a u pani Ewy mam zniżkę Podaję wam numer telefonu, 508-091-281 Jakby co, to powołajcie się na Angelikę

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować