Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienasycona ja

dlaczego faceci nie czują potrzeby kontaktu?

Polecane posty

Gość nienasycona ja

od jakiegos czasu jesstem w związku z kimś kto mieszka bardzo daleko ode mnie,początkowo miał więce chęci pokonywać odległości ale czas i życie weryfikuje wszystko, mamy swoje światy,obowiązki,osobne zycie,strasznie mi brakuje kontaktów,zdawkowe smy mi nie wystarczają, co z tego że piszę tęsknię skoro nie widzielismy się już miesiąc, czy ktoś też tak ma?

Gość Tesscattio
nie czuje kontaktu, bo mu nie zależy. proste jak drut

Mój niestety jest jakiś niedopieszczony chyba. Mieszkamy razem od prawie 5 lat a On ciągle na mnie wisi, tuli i ścicska. Czasem Go gonię bo naprawdę nie mam siły Go miziać dzień i noc :P

Gość nienasycona ja
tak uważasz? ale pisze od czasu do czasu że tęskni, więc po co to robi? chciałabym telefonu,usłyszeć jego głos :(

chciałabym telefonu,usłyszeć jego głos :0 to zadzwoń do niego :D

A od jakiego czasu? :) Może nie zaszło aż tak daleko żeby chciał codziennego kontaktu?

Gość
ma na boku miła koleżankę :-)

Gość nienasycona ja
a właśnie że zaszło daleko, chciał nawet zamieszkać bliżej mnie ale coś go powstrzymało,jest niezdecydowany,nie rozumiem tylko dlaczego nie zadzwoni i nie zapyta zwyczjnie : część jak mija dzień :) a nie jakies tam:tęsknie za tobą,chiałbym cie przytulać, jakaś miłość platoniczna czy co? wkurza mnie to

Gość balsam i żołądkowa gorzka
kretynka jesteś - one se r00cha inne na boku!

I nic nie proponuje, że przyjedzie? Tak 'zapracowany' czy bez wytłumaczenia? Ile ma lat? :)

Gość no ja tak mam
widzę się z moim raz na miesiąc przez godzinę czasu :D ostatnio nie widziałam go 3 miesiące... eh ale i tak miałam go już dosyć, bo rok wcześniej widzieliśmy się dzień w dzień bez przerwy :D

No ja tak mam - masakra, godzinę? :( Ja też na odległość jestem, ale się staramy co 2 tyg widzieć, bo ciężko :(

Gość nienasycona ja
nie jest młodzieniaszkiem, ale wiek nie ma tu nic do rzeczy, chyba nikogo nie ma ale mi rola takiej koleżnki nie odpowiada,

Wiek ma, bo jak student to sesja się zaczyna i może być brak czasu ;) Ty się pierwsza odzywasz zazwyczaj czy on?

Gość nienasycona ja
chyba Tesscattio ma rację - bo mu nie zależy, traktuje mnie (jest bo jest) i tyle,nie ma innego wytłumaczenia,rozumiem praca,obowiązki ale żyjemy w świecie tefonii komórkowej ,usłyszeć się i poczuć bliskość , nie musi przyjeżdżać tak często,chodzi o kontakt

chyba nikogo nie ma ale mi rola takiej koleżnki nie odpowiada, wiec pieknie sama sobie odpowiedziałas :)

Gość nienasycona ja
a co to za wróżby, czy odpowiedzą mi dlaczego tak sie dzieje? co facet myśli naprawdę? etam...bzdura

Gość ma inną na boku i rucha

Gość nienasycona ja
to jest trochę złośliwe ale możliwe, nawet jeżeli kogoś sobie tam ma,to niech ma i żyje sobie szczęśliwie,nic na siłę,tylko po co komuś mieszać w głowie,mówi się wprost,przykro mi nie będziemy razem i tyle,

Gość hhjjhfjk
Co za durne babska :O

Gość nienasycona ja
dlaczego durne? czy to źle chcemy znać prawdę? chciałbyś żyby twoja kobieta np.cię zwodziła czy wolałbyś wiedzieć na czym stoisz

Gość spytaj go czy ma inna kobite

Gość nienasycona ja
mówił że nie ma nikogo innego, w jego życiu jestem tylko ja i jestem dla niego bardzo ważna,ale nie bardzo wie czego chce od życia,jak to nazywa zatrzymał się na chwile bo nie wie co zrobic ze swoim życiem

Gość cierp ciało coś chciało
a ja takiemu powiedziałabym spaadaj jesli nie wiesz czego chcesz to daj mi spokój,faceci to tchórze

Gość dggfdgdgdgdfdf
A tam wy i te wasze związki na odległość ;) Na pytanie masz kogoś? - no mam, ale on jest daleko stąd i widujemy się co miesiąc.. hehe :) To takie pseudo-związki.

Gość prawda00
to prawda,pseudo związki,amen nie warto sie angażować,przygoda ,odskocznia od codzienności,zabawa,sex i nic wiecej

Gość powieeem tako
Kontakt internetowy jest czasem fajny, ale to nigdy nie zastąpi prawdziwego związku. Można sobie gadać, mailować ale nic z tego nie będzie jezeli nie bedziecie mieszkać w tym samym miejscu.